24χρονη με ένα χέρι διαπρέπει σε μόντελινγκ και bodybuilding


Η εκ γενετής αναπηρία της όχι μόνο δεν στάθηκε ικανή να της στερήσει τα όνειρά της, αλλά τη βοήθησε να εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του bodybuilding και της άνοιξε πόρτες ακόμη και στο μόντελινγκ.

Εχοντας γεννηθεί χωρίς δεξί χέρι, η 24χρονη Ντέβιον Κόφιν (φωτό) από την Καλιφόρνια πάλευε από μικρή να αγαπήσει το σώμα της, χωρίς επιτυχία, μέχρι που το 2013 αποφάσισε να ασχοληθεί με τη γυμναστική. «Για ένα άτομο με αναπηρία η αίσθηση της ανεξαρτησίας που φέρνει η άσκηση μπορεί να αποδειχτεί λυτρωτική» εξηγεί, προσθέτοντας ότι πολύ σύντομα «εθίστηκε» στη γυμναστική κι άρχισε να ασχολείται φανατικά με το bodybuilding.
Πηγή έμπνευσης

Η άλλοτε ντροπαλή κοπέλα ανέκτησε έτσι την αυτοπεποίθησή της και άρχισε να συμμετέχει σε διαγωνισμούς bodybuilding. Εκτοτε ξεκίνησε για εκείνη μια απρόσμενη καριέρα bodybuilder και μοντέλου σε περιοδικά fitness, όμως το σημαντικότερο επίτευγμά της είναι, όπως η ίδια υποστηρίζει, το γεγονός ότι αποτελεί πηγή έμπνευσης για παιδιά με αναπηρίες σαν τη δική της. Ονειρό της είναι μάλιστα να εργαστεί στο μέλλον ως θεραπεύτρια ατόμων με αναπηρίες και να γίνει γι' αυτά το πρότυπο που η ίδια στερήθηκε ως παιδί.


About katiatser

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου