Αμόκ οι ΑΕΚτσήδες, έφυγαν ήδη 10.000!



Πολύ μεγάλος αριθμός εισιτηρίων έχει κάνει... φτερά για την ρεβάνς μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού, τη στιγμή που αύριο ξεκινάει η διάθεσή τους από τα εκδοτήρια!



Η νίκη της ΑΕΚ στην έδρα του Ολυμπιακού στο Φάληρο στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης Κυπέλλου, σε συνδυασμό με την εικόνα της ομάδας από την ημέρα που την ανέλαβε ο Μανόλο Χιμένεθ και προστέθηκαν στο ρόστερ (κυρίως) οι Βράνιες και (ειδικά) Αραούχο, έχουν προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων - οπαδών των «κιτρινόμαυρων» και έχουν εκτοξεύσει την επιθυμία τους να βρεθούν στο ΟΑΚΑ στη ρεβάνς της 26ης Απριλίου.

Αυτό προκύπτει και αποδεικνύεται από τη διάθεση των εισιτηρίων του συγκεκριμένου αγώνα και μάλιστα αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής αγοράς αφού δεν έχουν ακόμη μοιραστεί στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος. Ηλεκτρονικά και μόνο λοιπόν έχουν ήδη... φύγει 10.000 κομμάτια, ένας σημαντικά μεγάλος αριθμός που φανερώνει τη... λύσσα των ΑΕΚτσήδων να βρίσκονται στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας στον επαναληπτικό (σ.σ.: του 1-2) αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η έως τώρα ηλεκτρονική προπώληση των πρώτων μόλις ημερών συνιστά κάτι το ανεπανάληπτο για τα έως τώρα δεδομένα της ΑΕΚ. Μάλιστα λόγω της πολύ μεγάλης συμμετοχής και της παρουσίας (ηλεκτρονικά) πολύ κόσμου στο σύστημα, παρουσιάστηκε (και γρήγορα αντιμετωπίστηκε) το πρώτο πρόβλημα αφού για μισή ώρα είχαν πέσει τα πάντα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα πώλησης εισιτηρίων του aekfc.gr!

Ακόμη είναι σίγουρα πολύ νωρίς για ουσιαστικές προβλέψεις σχετικά με το αν θα υπάρξει sold out, ή έστω ότι θα ξεπεράσει τις 55.000 η παρουσία των οπαδών - φιλάθλων της ΑΕΚ, ωστόσο αυτό θα μοιάζει πιο εύκολο να γίνει (και σίγουρα θα είναι πιο ασφαλής πρόβλεψη) ανάλογα με την αυριανή κίνηση των εισιτηρίων όπου θα ξεκινήσει η πώληση από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. Με το κλείσιμο της αυριανής μέρας διάθεσης θα είναι πιο εύκολο να διαπιστωθεί πόσος κόσμος αναμένεται να βρίσκεται στην ρεβάνς του ΑΕΚ - Ολυμπιακός...

Αναμφισβήτητα είναι πολύ λογικό να υπάρχει μέγαλος ενθουσιασμός από τους Ενωσίτες, αλλά και μεγάλη επιθυμία να βρεθούν στο γήπεδο με στόχο να βοηθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα να φτάσει σε μία ακόμη νίκη, σε άλλη μια πρόκριση στον τελικό (για δεύτερη σερί σεζόν) της διοργάνωσης που έχει ήδη κατακτηθεί (και βέβαια θέλουν το repeat).

Για τον παραπάνω λόγο οι φίλοι - οπαδοί της ΑΕΚ, αλλά και ταυτόχρονα επειδή έχουν πλέον και μεγάλη εμπιστοσύνη στους «κιτρινόμαυρους» (και) είναι ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ (σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα φυσικά), θέλουν να βρεθούν μαζικά στο ΟΑΚΑ και να στηρίξουν την προσπάθειά τους (και για να γιορτάσουν μαζί τους, αν όλα φυσικά εξελιχθούν καλά για την Ένωση την Τετάρτη στις 26 Απριλίου).

Πηγή gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου