Το UFO στο βυθό της Βαλτικής Θάλασσας διακόπτει τον ηλεκτρισμό όταν οι δύτες το πλησιάσουν σε απόσταση 200μ


Οι δύτες που εξερευνούν το αντικείμενο «σχήματος UFO» στο βυθό της Βαλτικής Θάλασσας λένε ότι ο εξοπλισμός τους σταματάει να λειτουργεί όταν πλησιάζουν σε απόσταση 200 μέτρων από το αντικείμενο.

Ο επαγγελματίας δύτης Stefan Hogerborn, μέρος της ομάδας Ocean X η οποία ερευνά την ανωμαλία, είπε ότι κάποιες από τις κάμερες τις ομάδας και τα δορυφορικά τηλέφωνα αρνούνται να δουλέψουν, όταν είναι ακριβώς πάνω από το αντικείμενο και μπορούν να λειτουργήσουν μόνο από τη στιγμή που φεύγουν μακριά. Συγκεκριμένα ανέφερε: 

"Οτιδήποτε ηλεκτρικό εκεί έξω και το δορυφορικό τηλέφωνο, επίσης, σταμάτησε να λειτουργεί όταν ήμασταν πάνω από το αντικείμενο. Και στη συνέχεια, όταν φτάσαμε μακριά περίπου 200 μέτρα, ενεργοποιήθηκε και πάλι και όταν γυρίσαμε πίσω, πάνω από το αντικείμενο, δεν λειτουργούσε πάλι".

Βαριά τροχιά σύγκρουσης: Η σουηδική καταδυτική ομάδα σημείωσε μια πορεία 320 μέτρων περίπου που χάραξε στον βυθό, «διάδρομο» που οδηγεί μέχρι το αντικείμενο, υπονοώντας ότι γλίστρησε κατά μήκος της διαδρομής πριν σταματήσει, αλλά δεν υπάρχουν αληθινές ξεκάθαρες απαντήσεις σε αυτό. 

Ο δύτης Peter Lindberg, δήλωσε: "Έχουμε βιώσει πράγματα που πραγματικά δεν μπορούμε να εξηγήσουμε και είμαι ο πιο δύσπιστος της ομάδας όσον αφορά αυτές τις διαφορετικές θεωρίες".

Και συνεχίζει... 

"Ήμουν προετοιμασμένος μόνο για να βρω μια πέτρα ή βράχο ή προεξοχή ή σωρός από λάσπη, αλλά δεν ήταν τίποτα σαν αυτό, έτσι για μένα ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία το ομολογώ".

Το μέλος Dennis Asberg, δήλωσε: "Είμαι 100% πεπεισμένος και σίγουρος ότι έχουμε βρει κάτι που είναι πολύ, πολύ, πολύ μοναδικό".

"Είναι ένας μετεωρίτης ή ένας αστεροειδής; Ή ένα ηφαίστειο; Ή μια βάση από ας πούμε, ένα UBoat από τον Ψυχρό Πόλεμο, που έχει κατασκευαστεί και τοποθετηθεί εκεί; Ή είναι UFO; 

Λοιπόν, ειλικρινά, αυτό πρέπει να είναι κάτι".

Τα αποσπάσματα αυτά αναφέρθηκαν για πρώτη φορά στο NDTV. H DailyMail επίσης προσέγγισε την ομάδα Ocean X για διευκρινίσεις. 




About Unknown

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου