Το νέο και ξεχωριστό Nokia 3310 που φτάνει την τιμή των 1700 δολαρίων


Η «ολική επαναφορά» του πολύ-επιτυχημένου Nokia 3310 μας έκανε να νιώσουμε έντονα συναισθήματα νοσταλγίας για ένα τηλέφωνο με μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας και άκρως ανθεκτικό σε πτώσεις του, φέτος και συγκεκριμένα στο MWC 2017 είδαμε και την νεότερη εκδοχή του. 

Αν εντυπωσιαστήκατε από αυτή την νέα πρωτοβουλία της εταιρείας να «αναβιώσει» μια συσκευή από τα παλιά, τότε να σας πούμε πως το νέο Nokia 3310 θα είναι φθηνό, θα το δούμε σε πολλές ωραίες νέες αποχρώσεις του και θα είναι αρκετά φθηνό.


Υπάρχει βέβαια και ένα πιο ιδιαίτερο μοντέλο, το Car Nokia 3310 Supremo Putin που έχει κατασκευαστεί από τη γνωστή ρωσική εταιρεία Car που ειδικεύεται στο να δημιουργεί πολυτελείς εκδόσεις κινητών. Το εξωτερικό του περίβλημα είναι από τιτάνιο και χρυσές λεπτομέρειες, ενώ το πρόσωπο του Ρώσου προέδρου Vladimir Putin και ένα απόσπασμα του ρωσικού εθνικού ύμνου είναι περίτεχνα χαραγμένα στο πίσω του μέρος.

Δεν αλλάζει κάτι μέσα του, έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά, οι επεμβάσεις είναι μονάχα αισθητικές και του προσδίδουν απλώς έναν αέρα πολυτέλειας και φυσικά όλα αυτά κοστίζουν και για αυτό το νέο αυτό ξεχωριστό τηλέφωνο θα φέρει τιμή που φτάνει τα 99.000 ρούβλια (1.700 δολάρια). Ανάλογο είναι και το "περιτύλιγμα", εννοώντας πως και το κουτί του θα είναι διαφορετικό και θα δείχνει εξίσου ακριβό μέχρι και αυτό, λεπτομέρεια, αλλά μην ξεχνάμε.... η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά παντού.



About Unknown

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου