Οι πρωταγωνιστές του Moonlight είναι τα νέα πρόσωπα του Calvin Κlein


Ο βραβευμένος με Όσκαρ για την ερμηνεία του στο Moonlight Μαχερσάλα Άλι, μαζί με τους τρεις ηθοποιούς που υποδύθηκαν τον κεντρικό χαρακτήρα του Σαϊρόν πρωταγωνιστούν στη νέα διαφημιστική καμπάνια του οίκου

Μετά τη συνεργασία τους στην ταινία «Moonlight» που αναδείχτηκε την τελευταία στιγμή ως η καλύτερη ταινία της χρονιάς κατά την 89η τελετή των βραβείων Όσκαρ, οι ηθοποιοί Μαχερσάλα Άλι, Άστον Σάντερς, Τρεβάντε Ρόουντς και Άλεξ Χάιμπερτ ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους, αυτήν τη φορά για τις ανάγκες της νέας διαφημιστικής καμπάνιας του Calvin Klein.

Για τους τέσσερις ηθοποιούς είναι τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της μόδας και είναι η πρώτη καμπάνια εσωρούχων με διάσημους που κάνει ο σχεδιαστής μόδας Ραφ Σίμονς ως ο επικεφαλής του δημιουργικού τμήματος της εταιρείας.

Και παρόλο που η διαφημιστική εκστρατεία φέρει το νέο λογότυπο της Calvin Klein, τα εσώρουχα φέρουν το παλιό λογότυπο της εταιρείας.

Προάγγελος της συνεργασίας από ό,τι φαίνεται ήταν η παρουσία των Σάντερς, Ρόουντς και Χάιμπερτ, στην τελετή των Όσκαρ φορώντας κοστούμια Calvin Klein, ενώ ο Άλι ήταν ο μοναδικός που εμφανίστηκε με κοστούμι Zenga.

Οι φωτογραφίες της νέας διαφημιστικής εκστρατείας, τις οποίες τράβηξε ο  Γούλι Βάντερπερ, παρουσιάστηκαν τόσο από την εταιρεία όσο και από τους ηθοποιούς, μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram.

"Είναι μία αναγνώριση αυτών των αξιόλογων ηθοποιών, οι οποίοι αποκαλύπτουν κάτι σπουδαίο, το γεγονός ότι οι άνθρωποι σήμερα πρέπει να φαίνονται από αυτό που κάνουν" είπε ο Σίμονς.

About katiatser

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου