Ο killer των οδηγών ταξί ετοιμάζει νέο χτύπημα!


Ο μανιακός δολοφόνος των οδηγών ταξί απολαμβάνει τη δημοσιότητα που έχει πάρει η υπόθεση και σχεδιάζει την επόμενη κίνηση, πιθανόν μακριά από την Κηφισιά

Το διάστημα της... διασημότητάς του φαίνεται ότι απολαμβάνει ο μανιακός δολοφόνος των οδηγών ταξί, σύμφωνα με τους ψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ., που σκιαγράφησαν το προφίλ του! Οπως εκτιμούν, όμως, προετοιμάζει παράλληλα το επόμενο χτύπημά του, το οποίο ίσως θα είναι πιο σκληρό από τα προηγούμενα, καθώς αποζητά μεγαλύτερη κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης!

Σε αυτό το συμπέρασμα έχουν καταλήξει τόσο οι έμπειροι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής όσο και οι συνεργαζόμενοι ψυχολόγοι που έχουν αναλάβει να αναλύσουν την προσωπικότητα του δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερευνητές της Ασφάλειας εκτιμούν ότι ο μανιακός, όπως έχει χαρακτηριστεί, έχει κρύψει τα ίχνη του και «λουφάζει», σχεδιάζοντας τι θα κάνει μετά. Μάλιστα, εκτιμάται πως δεν θα χτυπήσει πάλι στην περιοχή της Κηφισιάς, αλλά σε άλλο μέρος, ίσως κοντινό στο σημείο αναφοράς της απαρχής της δράσης του.

Σύμφωνα με όσα έχουν συμπεράνει οι ερευνητές και οι ψυχολόγοι, ο μανιακός επιδίωκε τη δημοσιότητα, ίσως έχοντας επηρεαστεί από ταινίες με serial killers, που τον έκαναν να θέλει να παίξει και ο ίδιος το παιχνίδι της «γάτας και του ποντικού» με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Ομως, επειδή κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πότε, πού και πώς θα εμφανιστεί ξανά και με ποια αποτελέσματα, οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών έχουν επεκτείνει τις συνεχείς έρευνές τους σε διάφορες περιοχές της Αττικής, αναπτύσσοντας ένα δίκτυο συλλογής πληροφοριών, που ίσως οδηγήσουν στα ίχνη του δράστη.

Δεν άφησε στοιχεία

Πάντως, ο μανιακός φρόντισε και στις δύο επιθέσεις που έκανε να μην αφήσει πίσω του στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητάς του.
Ο δράστης απασχόλησε για πρώτη φορά τις Αρχές στις 10 Φεβρουαρίου, όταν πυροβόλησε έναν 32χρονο οδηγό ταξί που τον είχε μεταφέρει στην Κηφισιά, ευτυχώς χωρίς να τον σκοτώσει.

Αυτός ήταν και ο μοναδικός άνθρωπος που είδε καταπρόσωπο τον μανιακό δολοφόνο, όμως λόγω των τραυμάτων που του προκάλεσε ο παρ' ολίγον δολοφόνος του ακόμα και σήμερα δεν είναι σε θέση να δώσει σαφή περιγραφή του και να βοηθήσει έτσι τις έρευνες.

Στις αρχές Μαρτίου ο δολοφόνος κατάφερε να αφαιρέσει τη ζωή του 52χρονου μεροκαματιάρη από τη Νέα Ιωνία Γιώργου Δεκαβάλα, ο οποίος δούλευε νύχτα το ταξί, προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα για τον γιο του, που σπουδάζει στην Ιατρική. Από εκεί και έπειτα, οι έρευνες της Ασφάλειας «άνοιξαν», με σκοπό να δημιουργηθεί ένα πληροφοριακό δίκτυο. Ομως, οι πιο πολλές πληροφορίες αποδείχθηκαν άχρηστες. Ανάμεσα στις καταγγελίες πολιτών που δέχθηκαν οι αστυνομικοί για συγκεκριμένα πρόσωπα είναι και κάποιες σοβαρές, που εξετάζονται για να διαπιστωθεί αν μπορούν σταδιακά να οδηγήσουν στον δράστη.

About katiatser

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου