ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός για Κυριάκου!


Στην Κύπρο γράφουν για το ενδιαφέρον των τριών ελληνικών ομάδων για τον 22χρονο άσο του Απόλλωνα Λεμεσού τη στιγμή που σημειώνεται ότι τον τσεκάρουν και ιταλικά club.Σε δημοσίευμα με τίτλο: «Σειρήνες για Χάμπο» και αναφορά στο ενδιαφέρον ελληνικών ομάδων για τον Κυριάκου του Απόλλωνα Λεμεσού, το kerkida.net αναφέρει τα ονόματα της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ σχετικά με το τσεκ που γίνεται στον 22χρονο Κύπριο ποδοσφαιριστή.

Ο Χαράλαμπος (Χάμπος) Κυριάκου αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου και με την ίδια δυνατότητα και σε εκείνη του κεντρικού αμυντικού. Είναι μια από τις περιπτώσεις που σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αλλά και μαρτυρίες από τον Απόλωνα Λεμεσού και την Κύπρο, που παρακολουθούν και ομάδες του εξωτερικού και πιο συγκεκριμένα, σύλλογοι από την Ιταλία.

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μια αξιόλογη περίπτωση ποδοσφαιριστή για τον οποίο στη μαρτυρική νήσο στάζουν... μέλι και θεωρούν έναν από τους πιο ταλαντούχους και διαρκώς εξελισσόμενους παίκτες στη χώρα. Για τον λόγο αυτό στον Απόλλωνα είναι διατεθειμένοι να τον πουλήσουν αλλά ταυτόχρονα να οριοθετήσουν ότι θα παραμείνει στην κατοχή τους υψηλό ποσοστό μεταπώλησης αφού θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του αργότερα σε μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.


Πηγή gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Giorgos Rusinov

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου