Μεθυσμένος, χωρίς ασφαλιστήριο και δίπλωμα, έβαλε βενζίνη και το έσκασε από βενζινάδικο


Ο 35χρονος εκτός της κλοπής, παραβίασε όλες τις διατάξεις του ΚΟΚ, πριν συλληφθεί από τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕΗ άμεση αντίδραση του 53χρονου ιδιοκτήτη ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων ο οποίος τηλεφώνησε στην Αστυνομία και κατήγγειλε ότι ένας οδηγός έφυγε χωρίς να πληρώσει τα καύσιμα που έβαλε στο αυτοκίνητό του, οδήγησε στην άμεση σύλληψή του και την αποκάλυψη ότι είχε παραβιάσει... όλον τον Κ.Ο.Κ.! 

Χάρη στο μπλόκο που στήθηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Ακαρνανίας κοντά στην αερογέφυρα της εθνικής οδού, το ύποπτο αυτοκίνητο εντοπίστηκε, ακινητοποιήθηκε και ο 35χρονος οδηγός του συνελήφθη. Όπως διαπιστώθηκε, δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, αλλά ούτε και ασφαλιστήριο, ενώ ήταν και... μεθυσμένος όπως έδειξε το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε!

Ο  δράστης συνελήφθη και σε βάρος του ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αγρινίου άσκησε δίωξη για κλοπή και σωρεία παραβάσεων του Κ.Ο.Κ., ενώ και ο πρατηριούχος υπέβαλε μήνυση εναντίον του καθώς είχε βάλει 20 ευρώ βενζίνη και είχε εξαφανιστεί χωρίς να πληρώσει.

*** Αλλά και στο Αιτωλικό, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Αιτωλίας ένας 20χρονος, όταν το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του που οδηγούσε ακινητοποιήθηκε για έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι δεν είχε βγάλει άδεια ικανότητας οδήγησης. Και αυτός, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου κατηγορούμενος για παράβαση του Κ.Ο.Κ..



About Unknown

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου