Ερχεται το τέλος του κόσμου στις...


Σκηνές Αποκάλυψης θα προκαλέσει ο Πλανήτης Χ, που θα περάσει κοντά από τη Γη! Ανάλυση-σοκ βιβλικών κειμένων και αστρονομικών ενδείξεων

Η ελίτ που κυβερνά τον κόσμο -ισχυρίζονται οι οπαδοί των θεωριών συνωμοσίας- γνωρίζει πως ο περιβόητος αλλά και θρυλικός πλανήτης των αρχαίων Σουμερίων, ο Nibiru ή Πλανήτης X, θα περάσει πολύ κοντά από τη Γη στις 23 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Ο εξαιρετικά αμφιλεγόμενος Πλανήτης Χ (είναι ένα υποθετικό πλανητικό αντικείμενο, που κρύβεται -κατά την άποψη ορισμένων ερευνητών- στην άκρη του ηλιακού μας συστήματος και οδεύει προς τα ενδότερα του γαλαξία μας, αφού θα φτάσει στο πλανητικό μας σύστημα) θα προκαλέσει την Αποκάλυψη στη Γη, εξαλείφοντας το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, εκτός από την ελίτ, ισχυρίζονται οι συνωμοσιολόγοι.

Με την ανάλυση βιβλικών κειμένων και αστρονομικών ενδείξεων οι ερευνητές πιστεύουν ότι το 2017 είναι το έτος που ο Πλανήτης Χ θα φτάσει στην πλανητική γειτονιά μας και προαναγγέλλουν το τέλος των ημερών.

Στην «Αποκάλυψη» (12:1) αναφέρεται: «Ενα μεγάλο σημάδι φάνηκε στον ουρανό. Μια γυναίκα ντυμένη τον ήλιο, έχοντας το φεγγάρι κάτω από τα πόδια της και ένα στεφάνι από 12 αστέρια στο κεφάλι της».

Αυτό, σύμφωνα με τον ερευνητή χριστιανικών κειμένων David Meade, είναι η απόδειξη ότι το τέλος πλησιάζει.

Ο ίδιος λέει: «Το μεγάλο σημάδι, η γυναίκα, όπως περιγράφεται στην “Αποκάλυψη” (12:1-2), είναι μορφή αστρονομικών φαινομένων και διαρκεί μόνο λίγες ώρες. Σύμφωνα με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και τα αστρονομικά λογισμικά μοντέλα, αυτό το σημάδι δεν έχει ποτέ παρουσιαστεί στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ωστόσο ποιος θα μπορούσε αυτό να το αποδείξει με αδιάσειστα στοιχεία» Παρόλα αυτά, ο ίδιος συνεχίζει να λέει:

«Θα συμβεί μία και μοναδική φορά στις 23 Σεπτεμβρίου 2017 και ποτέ δεν μπορεί να συμβεί ξανά. Οταν αυτό συμβεί, η Γη θα μπει αμέσως σε διαδικασία αυτοκαταστροφής -πριν από την ώρα της-, όπως αναφέρεται στην έκτη σφραγίδα της “Αποκάλυψης”. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού πλαισίου στις 23 Σεπτεμβρίου 2017 η Σελήνη εμφανίζεται κάτω από τα πόδια του αστερισμού της Παρθένου.

Μόνο αυτό που θα λάβει χώρα το 2017 αποτελεί μια και μοναδική “γέννα”. Κάτι τέτοιο συμβαίνει όταν οι πλανήτες διέρχονται μέσα από τα πόδια της Παρθένου». Ο Meade επισημαίνει στη συνέχεια πως, σύμφωνα με την «Αποκάλυψη» (12:6), η συγκεκριμένη διαδικασία έχει συνδεθεί με καταστροφικά γεγονότα στη Γη.

Το κείμενο έχει ως εξής: «Είδα όπως ο ίδιος άνοιξε την έκτη σφραγίδα. Υπήρξε ένας μεγάλος σεισμός. Ο ήλιος έγινε μαύρος, όπως η λινάτσα υφασμένη από τρίχα κατσίκας, το σύνολο του φεγγαριού έγινε κόκκινο σαν αίμα».

Το κανάλι AMTV στο YouTube, που παρουσιάζει θέματα θεωριών συνωμοσίας, συμφωνώντας με την άποψη και ερμηνεία του Meade, λέει ότι οι συμμετέχοντες στην παγκόσμια ελίτ έπρεπε να μας έχουν προειδοποιήσει γι 'αυτό εδώ και χρόνια. Ομως, σιωπά προετοιμάζοντας την ενδεχόμενη φυγή.

Ο Stephen Hawking, από την άλλη πλευρά, προειδοποιεί για το επερχόμενο τέλος του κόσμου και λέει πως, αν δεν μετοικήσουμε σε άλλον πλανήτη φεύγοντας το συντομότερο από τη Γη, μέσα στα επόμενα 100 χρόνια θα είμαστε όλοι νεκροί.

Επίσης, ο Bill Gates έχει προειδοποιήσει μέσα από τις ομιλίες του για τα σενάρια καταστροφής, λέγοντας ουσιαστικά στον αμερικανικό λαό και τους παγκόσμιους πολίτες, που αδιαφορούν για τα επερχόμενα, πως το ένα τρίτο ή τα δύο τρίτα του πληθυσμού στον πλανήτη θα μπορούσαν να εξαλειφθούν, αν και οι άνθρωποι δεν είναι τόσο πεπεισμένοι για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Τα δυσοίωνα σημάδια και ο πόλεμος λόγω της... εκλογής Τραμπ

Το κοσμικό ρολόι των επιστημόνων που δείχνει την πλησιέστερη πιθανή καταστροφή του κόσμου, βασισμένο σε ρυθμίσεις από επιστημονικές παρατηρήσεις και εκτιμήσεις, ή αλλιώς Doomsday Clock (Το ρολόι που δείχνει το τέλος του κόσμου), έχει μετακινηθεί 0,5 του λεπτού, δηλαδή πολύ πιο κοντά στα μεσάνυχτα, καθώς οι πολιτικές εξελίξεις και οι φυσικές καταστροφές εξακολουθούν να αποτελούν σημαντική απειλή για την ανθρωπότητα.

Οι ειδικοί στις ρυθμίσεις του ρολογιού αλλά και ατομικοί επιστήμονες (που αποτελούν την οργάνωση πίσω από το ρολόι) μετακίνησαν τους δείκτες κατά 2,5 λεπτά προς τα μεσάνυχτα, καθώς παρατηρήθηκε μια αυξημένη παγκόσμια ένταση, ενώ τα σημάδια της οικονομίας είναι δυσοίωνα.

Το 2015 και το 2016 το Doomsday Clock ήταν τοποθετημένο στα τρία λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, αλλά μεγάλο μέρος του κόσμου είναι τώρα φοβισμένο περισσότερο από ποτέ για έναν επερχόμενο πόλεμο, ειδικά μετά την εκλογή του Τραμπ στο αξίωμα του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Να σημειωθεί ότι το ρολόι είχε μετακινηθεί προς τα μεσάνυχτα και το 1953, όταν οι βόμβες υδρογόνου δοκιμάζονταν από τις ΗΠΑ και τη Σοβιετική Ενωση.

About katiatser

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου