Η Σελίν Ντιόν πιο ανανεωμένη από ποτέ: Εγινε σχεδιάστρια μόδας


Πριν από λίγες μέρες, η αγαπημένη τραγουδίστρια η οποία φημίζεται για το στιλ της, αποφάσισε να κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα. Εγινε σχεδιάστρια μόδας.

Ο περασμένος χρόνος ήταν ιδιαίτερα δύσκολος για την Σελίν Ντιόν, η οποία έχασε τον άνδρα της από καρκίνο, μια απώλεια που την σημάδεψε. Τον περασμένο Ιανουάριο συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον θάνατό του και η ίδια συγκίνησε όλο τον κόσμο μέσα από ένα σπαρακτικό μήνυμα στο facebook.

Η ζωή συνεχίζεται ωστόσο και η διάσημη για το streetstyle της Ντιόν, αποφάσισε να κάνει το πάθος της για τη μόδα επάγγελμα.

Πριν από λίγες μέρες, η αγαπημένη τραγουδίστρια έκανε το νέο επαγγελματικό της βήμα και έγινε σχεδιάστρια μόδας.

Η ίδια έκανε το λανσάρισμα της νέας σειράς με τσάντες και αξεσουάρ που έχουν την υπογραφή «Celine Dion Collection» και η εμφάνισή της στη συνέντευξη τύπου που έγινε στο Λας Βέγκας ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. 

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, φόρεσε ένα κοστούμι που αποτελούνταν από λευκό σακάκι με μια τεράστια κόκκινη καρδιά, και ένα λευκό σορτσάκι. Αλλά αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν οι μπότες της. Δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε γιατί.

About katiatser

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου