Χαμός στο τελωνείο! Καβγάς για το καυτό μίνι


Απίστευτο επεισόδιο ανάμεσα στη σύζυγο προϊσταμένου των Τελωνείων Κύπρου και τη σέξι γραμματέα του

Δεν έχει προηγούμενο το σκηνικό που εκτυλίχθηκε στα γραφεία του Τμήματος Τελωνείων της Κύπρου όταν, σε μια πρωτοφανή έκρηξη ζήλιας, η σύζυγος του προϊσταμένου της υπηρεσίας επιτέθηκε φραστικά στη γραμματέα του άντρα της με αφορμή τις... στιλιστικές επιλογές της, τις οποίες χαρακτήρισε ιδιαίτερα προκλητικές!

Αφορμή για την επίθεση οι υπερβολικά κοντές μίνι φούστες και τα ντεκολτέ που επέλεγε να φοράει η γραμματέας στη δουλειά της, στο τμήμα ανώτερου τελωνειακού λειτουργού, προκαλώντας την παρέμβαση της έξαλλης συζύγου, η οποία θέλησε να της βάλει... όρια! 
Κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού των δύο γυναικών η σύζυγος του προϊσταμένου τής απαγόρευσε, μεταξύ άλλων, να μπαίνει με μίνι φούστα στο γραφείο του άντρα της, καθώς θεωρούσε ότι εκείνος απειλούνταν! Η γραμματέας είχε δεχθεί παρατηρήσεις για το ντύσιμό της και από τον ίδιο τον προϊστάμενό της, ο οποίος την είχε παραπέμψει στο internet προκειμένου να δει πώς ντύνονται οι σωστές γραμματείς!

Ωστόσο, οι προσβολές και η κακή συμπεριφορά που υπέστη ανάγκασαν τη νεαρή γραμματέα να προσφύγει στην Επίτροπο Διοικήσεως (Συνήγορος του Πολίτη) και να καταγγείλει όσα συνέβησαν, θεωρώντας ότι κανένας δεν έχει το δικαίωμα να σχολιάζει την αμφίεσή της στον χώρο εργασίας της. Σε επιστολή του προς την επίτροπο, ο διευθυντής του τμήματος χαρακτήρισε απαράδεκτη την παρέμβαση της συζύγου του λειτουργού και υπογράμμισε ότι εκείνη οφείλει πλέον να απολογηθεί στη γραμματέα για τη συμπεριφορά της.



Περισσότερα εδώ: Espresso

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου