Άλλαξε το επώνυμό του σε Χίτλερ και ονόμασε το παιδί του Αδόλφο


Επί χρόνια ο Isidore Cambell διακήρυττε την αγάπη του για τον Αδόλφο Χίτλερ και την «ναζιστική διαταραχή» «πλήρωσε» ολόκληρη η οικογένειά του και ειδικά, τα τρία παιδιά του.

Ο Isidore Cambell κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Έπειτα από έγκριση δικαστηρίου θα αλλάξει το επώνυμό του σε Χίτλερ.

«Έχω το όνομα ενός ήρωα. Το όνομά μου είναι Χίτλερ τώρα. Ο Χίτλερ είναι ήρωας επειδή έσωσε τη Γερμανία, ανέβασε την οικονομία, έχτισε του δρόμους, έδωσε περισσότερες δουλειές και νοιάστηκε για τους ανθρώπους. Είμαι πολύ περήφανος», αναφέρει ο Isidore.

«Μόνο ο Τραμπ σκέφτηκε τους ανθρώπους στην Αμερική. Μόνο ο Τραμπ. Οι υπόλοιποι ήταν μόνο στο γραφείο για να κερδίσουν χρήματα. Ο Τραμπ δεν νοιάζεται για τα χρήματα αλλά για τους ανθρώπους. Είναι σωστός για το χτίσιμο του τείχους. Χρειαζόμαστε το τείχος και να απομακρύνουμε όλους τους μετανάστες από εδώ, σημειώνει συνεχίζοντας το παραλήρημα του».

Ενώ το Χίτλερ είναι ασυνήθιστο επίθετο μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο υπάρχουν λιγότερα από 100 άτομα σε όλη την Αμερική που το έχουν και 133 το γράφουν Hittler σύμφωνα με βάση δεδομένων του Newsday.

Ο 43χρονος Isidore Heath Campbell, που έχει από καιρό εμμονή με τον δικτάτορα του Τρίτου Ράιχ, ονόμασε τον γιο του Αδόλφο και την κόρη του Εύα Μπράουν, πριν του πάρουν τα παιδιά οι κοινωνικές υπηρεσίες.

Στο σώμα του έχει τατουάζ με σβάστικα, ενώ στο λαιμό και στα χέρια του έχει τα ονόματα των τριών παιδιών του.

Ακόμη και σήμερα πιστεύει ότι οι κοινωνικές υπηρεσίες δεν έπρεπε να πάρουν τα παιδιά του παρά την ναζιστική του ιδεολογία.


Share on Google Plus

About Katerina Tservaki

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου