Ούτε τώρα πήρε τον Μάριν ο Μπέντο!



Αμετανόητος στο θέμα των «κομμένων» παραμένει ο Πάουλο Μπέντο. Παρόλο που φερόταν έτοιμος να ενεργοποιήσει τον Μάριν στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, ο Πορτογάλος τον άφησε ξανά εκτός αποστολής 


Ούτε αυτή τη φορά άλλαξε την αντιμετώπισή του στους «κομμένους» του Ολυμπιακού ο Πάουλο Μπέντο. 

Τουλάχιστον στην περίπτωση του Μάριν, ο Πορτογάλος φερόταν διατεθειμένος να τον επαναφέρει στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί ούτε αυτή τη φορά. 

Χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ο Γερμανός έμεινε εκτός αποστολής για τη ρεβάνς Κυπέλλου, όπως συνέβη και με τους Καμπιάσο και Τσόρι (με τον τελευταίο πάντως να ταλαιπωρείται ούτως ή άλλως από ίωση). Εντύπωση προκαλεί, δε, και ο αποκλεισμός του Σισοκό από τη 18αδα. 

Επίσης, εκτός των επιλογών του Μπέντο έμεινε ο Μάρτινς (που δεν είναι ακόμα έτοιμος μετά τον τραυματισμό του), ο Βιάνα (που έκανε θεραπεία), αλλά και ο Καπίνο (που συνεχίζει αποκατάσταση). 

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Λεάλι, Μανθάτης, Νικολάου, Παρέδες, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου