Πανιωνάρα, ομαδάρα!


Ζουν το όνειρό τους, μην τους ξυπνάτε! Ο Πανιώνιος έκανε ό,τι ήθελε την ΑΕΛ και το 1-0 μοιάζει «φτωχό» για να αποτυπώσει το πόσο εύκολα έφτασε στη νίκη, όντας πλέον μία… ανάσα από τον Ολυμπιακό. 


Αποθεώστε τον, του αξίζει! 

Ο εκπληκτικός Πανιώνιος δεν έκανε στάση ούτε απέναντι στην ΑΕΛ, επικρατώντας 1-0 και πλέον είναι μόλις στο -3 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (παίζει την Κυριακή με τον Ατρόμητο). 

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης ήρθε στο 33’ με τον Μπεν, μετά από εκπληκτική ομαδική συνεργασία, ενώ το σκορ θα μπορούσε να είχε… ξεφύγει, αν ο Γεσίλ –κυρίως- είχε εκμεταλλευτεί τις πολλές φάσεις που έφτιαξαν οι κυανέρυθροι. 

Δεν άξιζαν τίποτα από το ματς οι «βυσσινί», που παρουσίασαν πολύ κακή εικόνα και ουσιαστικά απείλησαν σοβαρά για πρώτη φορά στο 94’, όταν ο Βαρέλα από πλεονεκτική θέση σημάδεψε άουτ και πέταξε την ευκαιρία για «κλοπή». Στο +6 από τον υποβιβασμό έμειναν οι φιλοξενούμενοι. 

Ο κόσμος του Ιστορικού –που δεν ήταν πολύς λόγω και της κακοκαιρίας- δεν σταμάτησε λεπτό να τραγουδάει και αποθέωσε έναν προς έναν τους παίκτες του «θαυματουργού» Μιλόγεβιτς

Πηγή www.sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου