Σαββίδης: «Ήρθε η ώρα να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»Σχεδόν βέβαιος ότι η ώρα που θα πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ δεν αργεί εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης σε δηλώσεις που έκανε και τόνισε ότι με πίστη και υπομονή θα τα καταφέρει. 


Αισιόδοξος στα όρια της σιγουριάς ότι δεν αργεί η ώρα που ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης, τονίζοντας ότι με πίστη και υπομονή θα έρθουν οι επιτυχίες για τον «δικέφαλο του Βορρά» σε δηλώσεις του στο «Metropolis». 

«Πρέπει να κερδίσουμε τα τρία ματς με τον Παναθηναϊκό», επεσήμανε ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ για τα προσεχή παιχνίδια (δύο για το Κύπελλο, ένα για το πρωτάθλημα) με τους «πράσινους». 

Αναλυτικά μίλησε για: 

- τους Πόντιους ομογενείς που συνάντησε στην παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου: «Χάρηκα που φώναζαν "ζει ο Πόντος". Αυτό δείχνει ότι ο κόσμος κουβαλάει στις ψυχές του τα συναισθήματα και τις ελπίδες και δείχνει ιδιαίτερη αγάπη στην ιστορική πατρίδα του». 

- τις επικείμενες κόντρες με τον Παναθηναϊκό: «Θα έχουμε τρία παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και πρέπει να κερδίσουμε και τα τρία. Ο ΠΑΟΚ είναι παντού και παντού. Εδώ σήμερα αισθάνθηκα το απόλυτο αίσθημα της Τούμπας. Ελπίζω ότι τα παιδιά που θα αγωνιστούν και κόντρα στον Παναθηναϊκό και κόντρα στις άλλες ομάδες στο Κύπελλο και το Πρωτάθλημα θα ακούσουν και θα καταλάβουν ότι χρειαζόμαστε Κύπελλο». 

- το πότε θα πάρει ο ΠΑΟΚ το Πρωτάθλημα: «Η ώρα μας ήρθε ήδη. Το πιο σημαντικό είναι η πίστη και όλα θα γίνουν. Χρειάζεται υπομονή, συμβαίνουν αλλαγές και πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο μέλλον μπροστά του».

Πηγή sport-fm.gr
Share on Google Plus

About Giorgos Rusinov

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου