Άνδρας θέλει να κόψει το πέος του για να μοιάζει με... εξωγήινο


Το ποσό των 40.000 λιρών (σχεδόν 47.000 ευρώ) έχει ξοδέψει ο Vinny Ohh, ένας 22χρονος άνδρας από το Λος Άντζελες, προκειμένου να επιβληθεί σε μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων και να μεταμορφωθεί σε έναν εξωγήινο χωρίς φύλο, ενώ στα άμεσα σχέδιά του είναι και η αφαίρεση του πέους του.

Ο 22χρονος έχει υποβληθεί μέχρι σήμερα σε πάνω από 110 χειρουργικές επεμβάσεις για να μοιάζει με εξωγήινος.


Ξεκίνησε στα 17 του κάνοντας εγχείριση στα χείλη του ενώ πιο πριν είχε υποβληθεί σε δύο ρινοπλαστικές, σε δεκάδες πλαστικές στα μάγουλα, στο κόκκαλο του φρυδιού αλλά και σε πολλά άλλα σημεία του σώματός του.

Επίσης, φοράει μαύρους φακούς επαφής, ψεύτικα νύχια και βάφει τα μαλλιά του σε ασυνήθιστα χρώματα.


Τώρα όμως είναι έτοιμος να ξοδέψει 130.000 λίρες, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης των γενετικών του οργάνων, να βγάλει τις θηλές τους και τον αφαλό του, ενώ θέλει ακόμα να κάνει μυτερά τα αυτιά του και να φαρδύνει το μέτωπό του.

«Η συνολική εικόνα που θέλω να δείχνω προς τα έξω είναι όμοια με αυτή ενός εξωγήινου. Θέλω να είμαι ένα υβρίδιο, ούτε αρσενικό ούτε θηλυκό. Θέλω να έχω ένα ουδέτερο φύλο, από τα 17 μου επισκέφτηκα γιατρούς για να δω αν αυτό είναι εφικτό, αλλά δεν είχα καμία τύχη. Δεν θέλω οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι θέλω να γίνω γυναίκα. Θα μπορούσα να ζήσω χωρίς γεννητικά όργανα, οπότε γιατί θα πρέπει να έχω ένα πέος ή έναν κόλπο. Δεν βλέπω γιατί δεν πρέπει να αφαιρέσω τα γεννητικά μου όργανα εντελώς και να μην έχω τίποτα από εκεί κάτω» αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει:

«Όταν οι άνθρωποι με ρωτούν τι ετικέτα θα έβαζα στον εαυτό μου λέω “ένας εξωγήινος, ένα ζεστό χάος, μια αυτο-εμμονή” γίνεται το σύνθημά μου. Με την πάροδο των ετών, έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν είμαι γκέι, μπάι, τρανς ή κάτι από αυτά τα πράγματα, θέλω μόνο να είμαι εγώ. Το κάνω για να εμπνεύσω τον κόσμο με έναν ορισμένο τρόπο, θέλω οι άνθρωποι να σταματήσουν να βάζουν ετικέτες στους άλλους ή να βάζουν τον εαυτό τους σε κουτιά».


Όσον αφορά την εξωτερική του εμφάνιση αναφέρει:

«Οι μεγάλοι μαύροι φακοί επαφής μου είναι μια αναγκαιότητα, είναι σαν κολιέ από μαργαριτάρι, τους φοράω και πάω παντού με αυτούς. Κάνουν τα μάτια μου να φαίνονται σούπερ μαζικά, μερικοί άνθρωποι με αποκαλούν δαιμονικό αλλά νομίζω ότι είναι πανέμορφο σαν ζώο».


πηγη

About Unknown

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου