Τις έπιασε να του κάνουν... μάγια και τις έσπασε στο ξύλο


Σκηνές απείρου κάλλους στην Πάτρα, όταν άνδρας έπιασε την εν διαστάσει σύζυγό του και φίλη της να εκτελούν κάποια τελετή και να του κάνουν μάγια! Έπεσε ξύλο αλύπητο!

Θα θύμιζε κάτι από παλιά ελληνική κωμωδία, ίσως την Καραγιάννη και τον Βουτσά στις "Θαλασσιές τις χάντρες" αλλά η αντίδραση του εκτός εαυτού άνδρα στην Ομβρυά Πάτρας ήταν βίαιη. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Patrastimes όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, όταν νεαρός άνδρας ο οποίος έχει χωρίσει ξεκίνησε για τη νυχτερινή του έξοδο. Όμως, διαπίστωσε πως είχε ξεχάσει το πορτοφόλι του και επέστρεψε να το πάρει. Φτάνοντας όμως βρέθηκε μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα. Είδε την εν διαστάσει σύζυγό του και μία φίλη της να είναι πεσμένες στα γόνατα και να ρίχνουν μπροστά στην πόρτα του, μαλλιά, λιωμένα κεριά και κάποια υγρά.

Το τι επακολούθησε δεν περιγράφεται. Σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να χτυπά τόσο την πρώην γυναίκα του όσο και την φίλη της, τις οποίος κατηγορούσε ότι περίμεναν να φύγει για να του κάνουν μάγια.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, οι γυναίκες έφαγαν πολύ ξύλο και σε άσχημη κατάσταση κατέφυγαν στο πατρικό σπίτι της πρώην συζύγου. Επέστρεψαν όμως αμφότερες, συνοδεία του πατέρα και του αδερφού της διαζευγμένης.

Ξεκίνησε νέος γύρος επεισοδίων καθώς ήρθαν όλοι στα χέρια με αποτέλεσμα για αρκετά λεπτά της ώρας η αυλή του σπιτιού να μετατραπεί σε ρινγκ. 



About Unknown

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου