Τρόμος στο Μπάκιγχαμ: Άνδρας από το Κολοράντο λέει ότι είναι ο νόμιμος διάδοχος της Ελισάβετ!


Όπως ισχυρίζεται ο άντρας, είναι απόγονος του ιδρυτή του Βασιλείου της Ουαλίας Cunedda Wledig, ο οποίος έζησε τον 3 μΧ αιώνα

Η βασιλική οικογένεια και oι γαλαζοαίματοι της χώρας αποτελούσαν πάντοτε πηγή εθνικής υπερηφάνειας για τους Βρετανούς, που συχνά παίρνουν… αποστάσεις από τους «ξαδέλφους» στους από τις ΗΠΑ. 

Ένας άντρας από το Κολοράντο, όμως, έρχεται τώρα να φέρει τα πάνω-κάτω, ισχυριζόμενος ότι είναι ο νόμιμος διάδοχος της Βασίλισσας Ελισάβετ και ότι σκοπεύει να διεκδικήσει το… θρόνο!

Ο Άλαν Β. Έβανς έβαλε μια μονοσέλιδη διαφήμιση στους Times του Λονδίνου, ενημερώνοντας τον… λαό του για την γαλαζοαίματη καταγωγή του και εξηγώντας γιατί σκοπεύει να γίνει ο επόμενος Βασιλιάς της Αγγλίας. 

Όπως ισχυρίζεται ο άντρας, είναι απόγονος του ιδρυτή του Βασιλείου της Ουαλίας Cunedda Wledig, ο οποίος έζησε τον 3 μΧ αιώνα. Μέσω αυτής της… διαφήμισης, ο άντρας προχωρά σε ανακοίνωση νομικού περιεχομένου και διαμηνύει ότι σε 30 ημέρες αναμένεται να απαιτήσει τον τίτλο που κατέχει νόμιμα, τη Γη του, ιστορικά κάστρα αλλά και το θρόνο!

Είναι, όμως, μεγαλόκαρδος… Όπως αναφέρει ο Έβανς, δεν σκοπεύει να διεκδικήσει το στέμμα μέχρι να πεθάνει η Βασίλισσα Ελισάβετ. 

«Σκοπεύω να διορθώσω αυτήν την ιστορική αδικία διεκδικώντας το δικαίωμα μου στο θρόνο και το στέμμα της Μεγάλης Βρετανίας  μετά τον μελλοντικό και λυπηρό θάνατο της αυτού μεγαλειώτης Βασίλισσας Ελισάβετ της ΙΙ, καθώς λόγω του μεγάλου και βαθύτατου σεβασμού που αισθάνομαι δεν θα την “πετάξω” ενώ βρίσκεται στη ζωή αναγνωρίζοντας τις υπηρεσίες που παραχώρησε και τις προσωπικές θυσίες στις οποίες προχώρησε  τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Φίλιππος για το μεγάλο αυτό έθνος» αναφέρει η διαφήμιση.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, όμως, ο άντρας από το Κολοράντο δεν θα πρέπει να προβληματίσει την Βασίλισσα Ελισάβετ ούτε στιγμή. Και αυτό επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που προχωράει σε αντίστοιχο εξωφρενικό ισχυρισμό. 

Το 2012, ο Έβανς από το Κολοράντο προσπάθησε να… οικειοποιηθεί έκταση 1,6 τετραγωνικών χιλιομέτρων στην περιοχή της Τζόρτζια. Τότε, ισχυριζόταν ότι η περιοχή ανήκε στους προγόνους του μέχρι τις αρχές του 1900 αλλά οι αποδείξεις και οι τίτλοι ιδιοκτησίας καταστράφηκαν σε πυρκαγιά που ξέσπασε στο δικαστήριο της περιοχής το 1901. 




About Unknown

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου