Τραγικός θάνατος Κύπριου στη Βρετανία: Τον κατασπάραξε ο σκύλος του


Φρικτό θάνατο μέσα στο διαμέρισμά του από τον ίδιο του τον σκύλο βρήκε ένας 41χρονος Κύπριος, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων ντοκιμαντέρ του BBC.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Guardian, πρόκειται για τον Μάριο Περιβόητο, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από το σκυλί του, ράτσας Στάφορντσαϊρ μπουλ τεριέ, στον λαιμό. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων του άτυχου  Κύπριου, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο σκύλος επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 22.30 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο σπίτι του Περιβόητου, στο Wood Green του βόρειου Λονδίνου. Ο 41χρονος βρισκόταν στο διαμέρισμά του μαζί με δύο ημοσιογράφους του βρετανικού δικτύου BBC, στους οποίους εκχωρούσε συνέντευξη (για άγνωστο μέχρι στιγμής θέμα), όταν ξαφνικά ο σκύλος όρμησε επάνω του και τον δάγκωσε στον λαιμό.

Το συνεργείο κάλεσε ασθενοφόρο και ο άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου εξέπνευσε δύο ώρες αργότερα.

Όπως αναφέρει ένας γείτονας του άτυχου 41χρονου, εν ονόματι Tayfun, ο σκύλος είχε επιτεθεί στον ιδιοκτήτη του αρκετές φορές στο παρελθόν: «Υπήρχαν μία ή δύο προηγούμενες περιπτώσεις που του είχε επιτεθεί ο σκύλος. Πριν από έξι ή επτά μήνες τον δάγκωσε στο πόδι. Άκουσα (τον 41χρονο) να φωνάζει στο σκυλί και μετά τον είδα να τρέχει με αίματα στο πόδι του» είπε.
Ο σκύλος οδηγήθηκε σε κυνοτροφείο. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, αιτία θανάτου ήταν το υποογκαιµικό σοκ, που προκλήθηκε από την μαζική απώλεια αίματος και ζημιά στον αεραγωγό από το δάγκωμα του σκύλου.

«Το συνεργείο που έκανε το ντοκιμαντέρ ήταν παρόν -αλλά δεν βιντεοσκοπούσε- κατά τη διάρκεια του περιστατικού και κάλεσε ασθενοφόρο. Δεδομένου του γεγονότος ότι βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες, δεν θα ήταν σωστό να προβούμε σε περαιτέρω σχολιασμούς» αναφέρει το BBC.



Πηγή: Guardian

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου