Ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας πήγε ταξίδι με 459 τόνους αποσκευών, δύο λιμουζίνες και ένα... ασανσέρ


Τη μεταφορά των αποσκευών, ανάμεσα στις οποίες και δύο λιμουζίνες Mercedes-Benz S600, για τις εννέα ημέρες παραμονής του Σαουδάραβα βασιλιά στην Ινδονησία ανέλαβε η εταιρεία PT Jasa Angkasa Semesta
 
Ξένη λέξη φαίνεται πως είναι το μέτρο για τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ αλ-Σάουντ ο οποίος για ταξίδι ενός μηνός στην Ασία πήρε μαζί του αποσκευές βάρους 459 τόνων, δύο λιμουζίνες και έναν ιδιωτικό ανελκυστήρα.

Τον Σαουδάραβα βασιλιά θα συνοδεύουν περισσότεροι από 1.500 άνθρωποι σε μια αποστολή με στόχο να ενισχύσει τους δεσμούς της χώρας του με τις ασιατικές χώρες.

Μετά τις πρώτες τέσσερις ημέρες στη Μαλασία, επόμενος σταθμός του αλ-Σαούντ θα είναι η Ινδονησία και από εκεί στη συνέχεια θα πάει στην Κίνα και την Ιαπωνία στα πλαίσια μιας σπάνιας διπλωματικής αποστολής, όπως γράφει το Russia Today.

Όσο για την αποστολή χρειάστηκαν δύο εβδομάδες και συνολικά 36 πτήσεις για να ταξιδέψουν ενώ για τη φιλοξενία της έχουν κλειστεί τρία ξενοδοχεία στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας, Κουάλα Λουμπούρ.

Τη μεταφορά των αποσκευών, ανάμεσα στις οποίες και δύο λιμουζίνες Mercedes-Benz S600, για τις εννέα ημέρες παραμονής του Σαουδάραβα βασιλιά στην Ινδονησία ανέλαβε η εταιρεία PT Jasa Angkasa Semesta (JAS).

Ενδεικτικό του μεγέθους της αποστολής της εταιρείας είναι ότι για τον χειρισμό της θα απασχοληθούν περισσότεροι από 570 υπάλληλοι.


 
Share on Google Plus

About Katerina Tservaki

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου