31χρονος βρέθηκε νεκρός σε χώρο στάθμευσης


Ένας 31χρονος άντρας βρέθηκε νεκρός το πρωί της Καθαράς Δευτέρας στην Πτολεμαΐδα, σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στην περιοχή του Άη Γιάννη, ο οποίος του είχε παραχωρηθεί από τον ιδιοκτήτη του και τον οποίο χρησιμοποιούσε ως προσωρινό κατάλυμα.

Ο 31χρονος βρέθηκε γύρω στις 6.30 το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, όταν ένας γείτονας παρατήρησε ίχνη αίματος έξω από το γκαράζ και ειδοποίησε το 100.

Το Αστυνομικό Τμήμα Πτολεμαΐδας το οποίο διερευνά τον θάνατο του 31χρονου, έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, καθώς ο χώρος ήταν κλειδωμένος και χρειάστηκε να παραβιαστεί η κλειδαριά προκειμένου να εισέλθουν οι αστυνομικοί στο γκαράζ.

Εξάλλου δεν βρέθηκαν στο χώρο σύνεργα χρήσης ουσιών, οπότε εικάζεται ότι ο αιφνίδιος θάνατος του 31χρονου οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για πνευμονικό οίδημα, καθώς μέσα στο γκαράζ βρέθηκε κι άλλο αίμα- προφανώς από αιμόπτυση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος λίγες μέρες πριν είχε απευθυνθεί με πρόβλημα υγείας στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας

Πηγή: ptolemeos.gr

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου