Από 09/03/17 στους κινηματογράφους


Ο Κονγκ είναι η ταινία που περιμέναμε πως και πως αυτή την εβδομάδα. Το treiler τα λέει όλα. Από την άλλη η συνωμοσία της σκιάς έρχεται να μας δείξει πόσο αξίζει ο γαλλικός κινηματογράφος.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις νέες αφίξεις:

Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου


Περίληψη
H ταινία «Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου» θα μας διηγηθεί από την αρχή την καταγωγή του μυθικού Κονγκ σε μια συναρπαστική περιπέτεια δράσης, σε σκηνοθεσία του Τζόρνταν Βογτ-Ρόμπερτς. Στην ταινία, μια ετερογενής ομάδα εξερευνητών συγκεντρώνεται για να εξερευνήσει τα βάθη ενός αχαρτογράφητου νησιού στον Ειρηνικό Ωκεανό –όμορφο και την ίδια στιγμή επικίνδυνο- χωρίς να γνωρίζουν ότι διασχίζουν το βασίλειο του μυθικού Κονγκ.


Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Τζόρνταν Βογτ-Ρόμπερτς
Ηθοποιοί: Τομ Χίντλστον, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Μπρι Λάρσον, Τζον Γκούντμαν, Τζον. Σ. Ράιλι, Τόμπι Κεμπέλ
Διάρκεια: 98 λεπτά
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12




Η Συνωμοσία Της Σκιάς



Περίληψη
Δύο χρόνια μετά από μία υπερκόπωση, ο Ντιβάλ είναι ακόμα άνεργος. Όταν ένας αινιγματικός άνδρας επικοινωνεί μαζί του, θα του προσφέρει μία απλή, αλλά καλοπληρωμένη δουλειά: να απομαγνητοφωνεί τηλεφωνικές συνομιλίες από «κοριό». Καθαρά λόγω οικονομικών κινήτρων, ο Ντιβάλ συμφωνεί χωρίς να εξετάσει την πραγματική ταυτότητα της επιχείρησης.
Ξαφνικά βρίσκεται μπλεγμένος στην «καρδιά» μίας πολιτικής συνωμοσίας, και αντιμέτωπος με τους βίαιους μηχανισμούς του σκοτεινού κόσμου των μυστικών υπηρεσιών.


Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Τομά Κρουιτόφ
Ηθοποιοί: Φρανσουά Κλιζέ, Ντενί Πονταλιντες, Σαμί Μπουατζιλά, Σιμόν Αμπκαριάν, Άλμπα Ρορβάχερ
Διάρκεια: 88 λεπτά
Είδος ταινίας: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12



About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου