Από 02/03/17 στους κινηματογράφους


Το κλείσιμο ενός μεγάλου κεφαλαίου αυτή την εβδομάδα έρχεται με την μορφή του Λόγκαν, Η ιστορία των x-men  σε ένα φινάλε που συναρπάζει. Εμείς πάλι θα ελπίζουμε σε κάποια επιστροφή.

Πάμεν να δούμε αναλυτικά τις νέες αφίξεις:



Λόγκαν





Περίληψη

Στο κοντινό μέλλον, ο κουρασμένος Λόγκαν φροντίζει τον αδύναμο καθηγητή Ξαβιέ σε ένα κρησφύγετο στα σύνορα του Μεξικό. Οι προσπάθειες, όμως, του Λόγκαν να μείνει μακριά από τα μάτια του κόσμου και την ίδια του την κληρονομιά, θα τερματιστούν όταν μια νεαρή μεταλλαγμένη καταφτάνει, κυνηγημένη από σκοτεινές δυνάμεις.


Πληροφορίες

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μάνγκολντ
Ηθοποιοί: Χιου Τζάκμαν, Πάτρικ Στιούαρτ, Μπόιντ Χόλμπρουκ
Διάρκεια: 137 λεπτά
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ / ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 18





Μια Πόλη Δίπλα Στη Θάλασσα


Περίληψη

Ο Lee (Casey Affleck) επιστρέφει στη μικρή πόλη, όπου γεννήθηκε, με αφορμή τον θάνατο του αδελφού του και το γεγονός ότι αναλαμβάνει την κηδεμονία του ανήλικου ορφανού ανιψιού του (Lucas Hedges). Εκεί, θα έρθει αντιμέτωπος με την αποξενωμένη γυναίκα του (Michelle Williams) και όλες τις ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος.


Πληροφορίες

Σκηνοθεσία: Κένεθ Λόνεργκαν
Ηθοποιοί: Κέισι Άφλεκ, Μισέλ Ουίλιαμς, Λούκας Χέτζις, Κάιλ Τσάντλερ
Διάρκεια: 137 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12




T2 Trainspotting



Περίληψη

Στην αρχή έμοιαζε με ευκαιρία… μετά έγινε προδοσία. Έχουν περάσει 21 χρόνια. Πολλά έχουν αλλάξει. Ο Μαρκ Ρέντον επιστρέφει στο μοναδικό μέρος που μπορεί να αποκαλεί σπίτι. Εκεί τον περιμένουν όλοι: ο Σπαντ, ο Σικ Μπόι και ο Μπέγκμπι. Αλλά όχι μόνο αυτοί. Τον υποδέχονται η λύπη, η απώλεια, η χαρά, η εκδίκηση, το μίσος, η φιλία, η αγάπη, η επιθυμία, ο φόβος, η μετάνοια, η ηρωίνη, η αυτοκαταστροφή, ο θανάσιμος κίνδυνος. Όλα έχουν παραταχθεί για να τον καλωσορίσουν.


Πληροφορίες

Σκηνοθεσία: Ντάνι Μπόιλ
Ηθοποιοί: Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Τζόνι Λι Μίλερ, Γιούεν Μπρέμερ, Ρόμπερτ Κάρλαιλ
Διάρκεια: 117 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου