Τραγωδία! Απίστευτο τροχαίο που κόβει την ανάσα. Ο γιος του jumbo ανάμεσα στους νεκρούς (Βίντεο σοκ)


Ανείπωτη τραγωδία συνέβη στην εθνική Αθηνών – Λαμίας, όπου ένας πατέρας είδε μπροστά στα μάτια του να σκοτώνονται η γυναίκα και το μωρό τους, όταν μια πόρσε έπεσε πάνω τους με ιλιγγιώδη ταχύτητα. 

H Porche  φέρεται να ανήκε στον Γιώργο Βακάκη, γιο του επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του Jumbo Απόστολου Βακάκη. Ο 24χρονος που ήταν ο οδηγός της Porsche σπούδαζε στις ΗΠΑ . Ο Απόστολος Βακάκης είχε 3 παιδιά από τον γάμο του με την Έφη Βακάκη. Την Σοφία ,την Χριστίνα και τον Γιώργο.

Οι συνθήκες του δυστυχήματος είναι τραγικές. Ο άντρας ήταν ο οδηγός ενός Peugot, που σταμάτησε σε πάρκινγκ στο πλάι της εθνικής οδού για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Κατέβηκε από το αυτοκίνητο, ενώ μέσα παρέμειναν η γυναίκα και το παιδί.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα, μια πόρσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, έπεσε πάνω τους, προκαλώντας το θάνατό τους. Νεκροί είναι και οι δύο επιβαίνοντες στο πολυτελές αυτοκίνητο.

Από την σφοδρότητα της σύγκρουσης, τα δύο οχήματα πήραν φωτιά.

εθνική Αθηνών - 
Το πολύνεκρο τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα στο 83ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών.

Ένας από τους επιβαίνοντες στην πόρσε πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε, ενώ ο άλλος, απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο και ακόμα δεν έχει αναγνωριστεί αν είναι άνδρας ή γυναίκα.

Ο πατέρας και οδηγός του Peugeot μόλις άκουσε το “μπαμ” πετάχτηκε έξω από τις τουαλέτες και είδε τα δυο αυτοκίνητα διαλυμένα να φλέγονται. Ο άνθρωπος έτρεξε να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του, άλλα ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια.

«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η πόρσε να σκορπίσει το θάνατο. Ήταν μέσα στο πάρκινγκ όχι στην άκρη του δρόμου, αλλά μέσα στο πάρκινγκ…», είπε σοκαρισμένος διερχόμενος οδηγός στο LamiaReport.gr.

To βίντεο που κόβει την ανάσα

Το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας της Εθνικής Οδού, δόθηκε στη δημοσιότητα λίγη ώρα μετά το πολύνεκρο τροχαίο και είναι φρικιαστικό.


Στο βίντεο, φαίνεται καθαρά το σταθμευμένο στο πάρκινγκ αυτοκίνητο, ενώ από το πουθενά εμφανίζεται η Porsche που διαγράφει ανεξέλεγκτη πορεία με ιλιγγιώδη ταχύτητα μέχρι να προσκρούσει στο σταθμευμένο αμάξι και να προκαλέσει έκρηξη, από την οποία έχασαν τη ζωή τους 4 άνθρωποι.



Πηγή: mononewsone.gr, LamiaReport

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου