Ίβιτς: «Ντρέπομαι γι’ αυτό που είδα, δική μου η ευθύνη-Δεν είχε διάθεση ο Μπίσεσβαρ»



Σκληρός εμφανίστηκε ο Βλ. Ίβιτς αναφερόμενος στην απόδοση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ηρακλή και ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα του «δικεφάλου του Βορρά», ενώ για τον Μπίσεσβαρ είπε: «δεν είχε διάθεση». 


Ο Βλάνταν Ίβιτς επανέλαβε στη συνέντευξη Τύπου αυτό που είχε πει λίγο νωρίτερα στη Nova για την απόδοση του ΠΑΟΚ στο 1-1 με τον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο», τονίζοντας ότι πρόκειται για τη χειρότερη φετινή εμφάνιση της ομάδας του. Ωστόσο, μίλησε με ακόμη πιο σκληρά λόγια και επεσήμανε ότι ντρέπεται για την εικόνα που παρουσίασε ο «δικέφαλος του Βορρά», αναλαμβάνοντας την ευθύνη. 

Παράλληλα, μίλησε και για την γρήγορη αλλαγή που έκανε, βγάζοντας τον Μπίσεσβαρ στο 29ο λεπτό του ντέρμπι και ανέφερε ότι δεν είχε διάθεση ο Μπίσεσβαρ. 

Αναλυτικά μίλησε για: 

-το ντέρμπι με τον Ηρακλή: «Ο μοναδικός τρόπος για να δεχτούμε γκολ ήταν τα στημένα. Ξέραμε και γνωρίζαμε πως παίζει η ομάδα του Ηρακλή, μεγάλο πρόβλημα ήταν τα στημένα. Η απόδοση και η εικόνα μας σήμερα ήταν χαμηλή και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο, αυτό μου φάνηκε από το πρώτο λεπτό». 

- το εάν έχουν ευθύνη οι ποδοσφαιριστές του: «Όταν γνωρίζεις και όταν μιλάς με τους παίκτες και του εξηγείς πως εδώ και 20 χρόνια ο ΠΑΟΚ δεν έχει κερδίσει σε αυτό το γήπεδο, πως είναι ντέρμπι της πόλης, ότι μπορεί αυτή η ομάδα να είναι τελευταία, ωστόσο, η απόδοσή τους στα τελευταία παιχνίδια έχει ανέβει. Περιμέναμε δύσκολο παιχνίδι, δεν αντιδράσαμε. Ήμασταν αρκετά κάτω από αυτό που μπορούμε να κάνουμε. Ήταν το χειρότερο φετινό μας παιχνίδι για εμένα». 

- την γρήγορη αλλαγή του Μπίσεσβαρ: «Όταν δεν υπάρχει διάθεση, τουλάχιστον εγώ αυτό έκρινα, έκανα αμέσως αλλαγή. Πρέπει να γνωρίζουμε που είμαστε και τι κάνουμε, ξεκινώντας από εμένα. Αλλά όταν βλέπω κάποια πράγματα μετά από 20 λεπτά, και η συμπεριφορά τους είναι σε αυτό το επίπεδο, πρέπει να αλλάξουμε κάτι». 

- τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του στο παιχνίδι: «Εμείς ξέρουμε ότι ο Ηρακλής παίζει με πάθος, είναι ομάδα που βρίσκεται εκεί που βρίσκεται, αν δούμε την ποιότητα των δυο ομάδων, είναι τεράστια η διαφορά, αλλά πιστεύω ότι έχουμε καταλάβει σήμερα, μετά από αυτό το παιχνίδι, ότι όταν έχεις τέτοια συμπεριφορά και δεν δίνεις το 100%, δεν μπορείς να κερδίσεις ούτε την Κ20 του ΠΑΟΚ. Εγώ ντρέπομαι γι΄αυτό που είδα σήμερα, για τα 90 λεπτά έτσι όπως παίξαμε, την ευθύνη βέβαια την παίρνω εγώ γιατί εγώ δουλεύω με τους παίκτες. Άρα σίγουρα έκανα κάτι λάθος». 

- το που οφείλεται αυτό: «Έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς μετά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, όπως με Βέροια και Πανιώνιο. Αυτά τα παιχνίδια είναι τα πιο επικίνδυνα γιατι έρχεσαι από ευρωπαϊκό παιχνίδι που όλοι είναι συγκεντρωμένοι, που όλοι δίνουν το 100%. Αν δεν κανεις το ίδιο, έρχεται η τιμωρία. Πήραμε ένα βαθμό, για εμένα είναι σαν να χάσαμε το παιχνίδι, γιατί στο τέλος θα μπορούσαμε να χάσουμε». 

- την προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το συγκεκριμένο παιχνίδι: «Μιλήσαμε αρκετά γιατί αυτά τα παιχνίδια είναι τα πιο επικίνδυνα, ειδικά με τις ομάδες που είναι προς το τέλος και έχουν λίγες ελπίδες για να σωθούν. Δώσαμε μεγάλη σημασία στο παιχνίδι, προσπαθήσαμε να τους εξηγήσουμε, να τους προετοιμάσουμε, να έχουμε δημιουργία στο παιχνίδι, δυστυχώς δεν κάναμε τίποτα από όλα αυτά που είχαμε σχεδιάσει». 

-το αν θα επηρεάσει αρνητικά το αποτέλεσμα ενόψει της συνέχειας: «Δεν νομίζω ότι είναι κάτι τόσο σοβαρό ώστε να απομακρύνει τον κόσμο από το γήπεδο. Αν μπορεί να επηρεάσει, ναι σίγουρα. Όταν δεν κάνεις ένα καλό αποτέλεσμα, ουσιαστικά χάνεις δυο βαθμούς, σίγουρα δεν είναι καλό. Πρέπει να συζητήσουμε να δούμε τι φταίει και να βρούμε την λύση».

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου