Παραλίγο τραγωδία. Αδελφός πήγε να μαχαιρώσει αδελφό


Απίστευτο περιστατικό χθες στην Λεμεσό, όταν 20χρονος Ε/κ και 19χρονος ελλαδίτης δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι από τον Ε/κ αδερφό του πρώτου!
Το περιστατικό καταγγέλθηκε χθες το βράδυ στην αστυνομία, από τα ίδια τα θύματα, με τον αδελφό να κατηγορεί τον 23χρονο αδερφό του ότι επιτέθηκε τόσο στον ίδιο όσο και στον 19χρονο ελλαδίτη φίλο του με μαχαίρι. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ", χθες το βράδυ και ενώ ο 20χρονος και ο 19χρονος βρίσκονταν στο σπίτι του 20χρονου, δέχτηκαν, όπως ανέφεραν, επίθεση από τον 23χρονο για μια ασήμαντη αφορμή.

Ο 23χρονος αφού πρώτα γρονθοκόπησε τον αδελφό του εν συνεχεία τραυμάτισε τον 19χρονο ελλαδίτη με την χρήση ενός σουγιά. Εν συνεχεία, τα δύο θύματα διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι ο 19χρονος Ελλαδίτης φέρει τραύμα στον αριστερό ώμο και στο θώρακα. Ο 20χρονος αρνήθηκε να εξεταστεί από το προσωπικό του νοσοκομείου και αποχώρησε.

Εναντίον του 23χρονου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και αναζητείται από την Αστυνομία, ενώ η έρευνα της υπόθεσης από την αστυνομία Λεμεσού συνεχίζεται.

Πηγή: newsit

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου