«Είμαι ένα ζώο, δεν θέλω να γίνω λιοντάρι, είμαι λιοντάρι»Ιμπραΐμοβιτς: Είμαι της παλιάς σχολής, εκείνων που δουλεύουν σκληρά για να κερδίσουν


Στα 35 του ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποστομώνει όσους βιάστηκαν να τον θεωρήσουν ξοφλημένο και με δύο γκολ υπέγραψε την κατάκτηση του Λιγκ Καπ από τη Μαν. Γιουνάιτεντ.

«Είμαι ένα ζώο. Νιώθω σαν λιοντάρι. Δεν θέλω να γίνω λιοντάρι, είμαι λιοντάρι! Ένα λιοντάρι γεννιέται λιοντάρι κι εγώ είμαι λιοντάρι. Είμαι σε καλή κατάσταση, προπονούμαι σκληρά και κάθε χρόνο έχω στόχο να πετυχαίνω συγκεκριμένους στόχους. Έτσι πετυχαίνω όσα πετυχαίνω. Είμαι της παλιάς σχολής, εκείνων που δουλεύουν σκληρά για να κερδίσουν κάτι, όχι σαν τη νέα σχολή που σου έρχονται εύκολα όσα θες», δήλωσε.

«Θέλω να σταματήσω όσο είμαι στην κορυφή. Δεν θέλω να παίξω ούτε ένα ματς επειδή είμαι ο Ιμπραΐμοβιτς και όσα έχω κάνει στο παρελθόν. Αν δεν αποδώσω, αν δεν φέρω αποτελέσματα, δεν θα παίξω. Κάποιοι με ξέγραψαν λόγω ηλικίας, αλλά εγώ ξέρω τι μπορώ να κάνω», πρόσθεσε.

Όσο για το πού θα βάλει το 32ο μετάλλιο στην καριέρα του; «Θα το βάλω κι αυτό στο… μουσείο μου. Έχω ένα σπίτι μόνο για τα μετάλλιά μου».

Πηγή newsbeast.gr
Share on Google Plus

About Giorgos Rusinov

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου