Δύο Τούρκοι πραξικοπηματίες ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα


Ένα διπλωματικό θρίλερ στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης με πρωταγωνιστές δύο Τούρκους βατραχανθρώπους που ήταν καταζητούμενοι στη χώρα τους βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες.

Οι δύο χαμηλόβαθμοι Τούρκοι στρατιωτικοί κατέθεσαν πριν λίγες ημέρες αίτηση ασύλου χωρίς να διευκρινίζουν πότε και από που μπήκαν στη χώρα μας με αποτέλεσμα να συλληφθούν και να εκκρεμεί το αίτημα τους.

"Πηγή" του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη υποστήριξε πως οι τουρκικές αρχές δεν διευκρινίζουν για ποιο λόγο οι συγκεκριμένοι αναζητούνται, όμως φαίνεται να μπήκαν στην χώρα μας την Δευτέρα εντούτοις πληροφορίες που μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνονται από επίσημα χείλη λένε πως οι έρευνες των Τούρκων λένε πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ανήκουν στην ομάδα των στρατιωτικών που ετοίμαζαν τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του Ταγίπ Ερντογάν το περασμένο καλοκαίρι.

Όλα αυτά, μέχρι στιγμής είναι σε επίπεδο πληροφοριών, οι κινήσεις των ελληνικών αρχών είναι προσεκτικές καθώς η υπόθεση απαιτεί λεπτούς χειρισμούς στο ήδη τεταμένο κλίμα και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ώρες.

Πηγή: protothema.gr

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου