«Έπνιξαν» τον Παναθηναϊκό στα Πηγάδια διαιτησία και Βασιλακάκης



Οι δύο επόπτες έπαθαν… αγκύλωση και έκοβαν λανθασμένα τα τετ-α-τετ του Παναθηναϊκού, ο Θάνος έκλεισε τα μάτια σε πέναλτι στον Βιγιαφάνιες και η βολίδα του Βασιλακάκη υπέγραψε το 1-0 της Ξάνθης. 


Όλα στραβά κι ανάποδα για τον Παναθηναϊκό στην Ξάνθη. Η τραγική διαιτησία σε βάρος του και η γκολάρα του Βασιλακάκη υπέγραψαν το 1-0 υπέρ των ακριτών και υποχρέωσαν το τριφύλλι στην πρώτη του ήττα μετά από έντεκα παιχνίδια. 

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, αλλά στο 19’ ο επόπτης Χαρίσης σταμάτησε λανθασμένα τον Μπεργκ που έβγαινε τετ-α-τετ απέναντι στον Ζίφκοβιτς, στο 47’ ο Καραγκιζόπουλος έκανε κάτι αντίστοιχο σε βάρος του Βιγιαφάνιες και το… κερασάκι στη τούρτα μπήκε στο 86’ όταν ο διαιτητής Θάνος έκλεισε τα μάτια σε ανατροπή-πέναλτι του Σιλά στον «Βίγια», μην επιτρέποντας στους πράσινους να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο. 

Ενδιάμεσα ο Βασιλακάκης είχε εκμεταλλευτεί την γκάφα του Κουτρουμπή και με πανέμορφο σουτ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, όπως είχε συμβεί και στο ματς του πρώτου γύρου στη Λεωφόρο, όταν με σουτάρα (κι ενώ εκεί έφερε ευθύνη ο Στιλ) είχε κάνει το 1-2. 

Οι μεγάλοι νικητές ανέβηκαν στους 36 βαθμούς και μπήκαν (προσωρινά) στην πεντάδα, όντας στο +1 από Πλατανιά και στο +3 από ΑΕΚ (ματς λιγότερο), την ώρα που ο Παναθηναϊκός έμεινε στους 38, είναι τέταρτος και έχασε την ευκαιρία να ανέβει δεύτερος. 

Έφτιαξε φάσεις το τριφύλλι, με τον Κλωναρίδη στο πρώτο μέρος και με τους Μπεργκ-Μολέδο στο δεύτερο, ωστόσο ο Ζίφκοβιτς ήταν σε ετοιμότητα κάθε φορά και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Μετά το μοναδικό τέρμα του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν το μυαλό τους και δεν έβγαλαν αντίδραση, παρά την είσοδο των Εμποκού-Βλαχοδήμου-Λουντ. Ούτε σήμερα άρπαξε την ευκαιρία ο Μπουμάλ, κλεισμένος χωρίς να τροφοδοτηθεί ιδιαίτερα ο Μπεργκ, πρωταγωνιστής σε δύο φάσεις ο Κλωναρίδης, αλλά δεν ήταν σε καλό βράδυ. 

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου