Κρυστάλλω Πατσιά: Αποκλειστική συνέντευξη στον Δορυφόρο. Εκρηκτική, δυναμική, ΜΟΝΑΔΙΚΗ.



Η μοναδική και σαρωτική Κρυστάλλω Πατσιά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Λάρνακα. Παρόλο που προσπάθησε να ασχοληθεί κατά καιρούς με διάφορα επαγγέλματα τελικά την καρδιά της την έκλεψε η μουσική. 

Το 2014 δοκιμάστηκε και πήγε πολύ καλά στο μουσικό talent show, Your Song στην Κύπρο όπου ο κόσμος για πρώτη φορά γνώρισε αυτή την μοναδική τραγουδίστρια. Φέτος ήρθε στο Voice και έκλεψε τις εντυπώσεις. Μπορεί να μην μπήκε στα live  αλλά μπήκε στις καρδιές μας και αυτό είναι ίσως η μεγαλύτερη νίκη.

Εμείς λοιπών βρήκαμε την εκρηκτική Στάλλω και κάναμε μια κουβέντα μαζί της 

Στάλλω από πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με την μουσική;

Ασχολούμαι με την μουσική από μικρή αφού γεννήθηκα σε μια μουσική οικογένεια. Ο θείος μου έπαιζε μπουζούκι ,η μανούλα μου σε χορωδίες  ,ο αδερφός μου dj  και ηχολήπτης  κτλ.. Δεν μπορούσα να ξεφύγω με τίποτα 


Υπήρξε στιγμή που να απογοητεύτηκες τόσο που ήθελες να τα παρατήσεις; 

Ναι πολλές φορές κιόλας..Έλεγα ως εδώ δεν πάει άλλο θα ασχοληθώ με κάτι άλλο, Αλλά που τέτοια τύχη. Γεννήθηκα γι αυτό, το έχω αποφασίσει  και όχι δεν θα τα παρατήσω πότε ... Θεωρώ ότι ένας άνθρωπος που ασχολείται με την μουσική μια φορά ,δεν μπορεί να ξεφύγει πότε, Είναι σαν εθισμός αλήθεια.Και εγώ τον εθισμό της μουσικής τον λατρεύω κι ας με πληγώνει κάποιες φορές, εγώ εκεί πίστη. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς μουσική.


Είσαι μια έντεχνη καλλιτέχνης νομίζω. Δοκιμάζεις τον εαυτό σου και σε άλλα ρεπερτόρια; 

Να σου πω εδώ ότι η μουσική είναι Μια και μόνο, Δεν πιστεύω και δεν θέλω να χωρίζουν την μουσική σε κατηγορίες. Αλλά αφού το έθεσες έτσι αγαπημένε μου και υπάρχει ο όρος αυτός θα σου έλεγα πως ναι, μου αρέσει να πειραματίζομαι και να αλλάζω γενικότερα,φτάνει να μην ξεφύγω εντελώς από αυτό που είμαι σαν άνθρωπος πάνω από όλα. Από εκεί και πέρα μην ξεχνάς ότι έχω Αφροδίτη στους δίδυμους άρα ποτέ μην λες ποτέ 


Πως και αποφάσισες να δηλώσεις συμμετοχής σε ταλέντο σόου;

Η απόφαση αυτή ήρθε μετά από σκέψη ,επίσης πολλές προσπάθειες μου έπεσαν στο κενό. Ξέρω ότι η τηλεόραση είναι πολύ δυνατό μέσο. Επίσης το the voice έχει να κάνει με την φωνή αρχικά αφού κρίνεσαι χωρίς να σε βλέπουν. Όλα αυτά μαζί, με έβαλαν στην διαδικασία  να το σκεφτώ και τελικά να το κάνω.Και δεν το έχω μετανιώσει λεπτό. Μείνω η φύγω δεν έχει καμία σημασία. Έχω κερδίσει τόσα πολλά μέσα από όλο αυτό. Τεράστια εμπειρία και απέραντη Αγάπη από τον κόσμο. Είμαι ευγνώμων..



Σε ακούει ο κόσμος στην Κύπρο καθημερινά στο ραδιόφωνο. Μεγάλη αγάπη και αυτή;

Τι να σου πω για το Ραδιόφωνο. Αν αρχίσω δεν θα τελειώσω πότε και δεν θα το ήθελες πίστεψε με. Είναι έρωτας, μαγεία, αγάπη, ψυχοθεραπεία και άλλα πολλά.

Είναι ότι πιο όμορφο έχω κάνει στη ζωή μου μετά απ'το τραγούδι ,άλλωστε έχει να κάνει κι αυτό με την μουσική. Αυτή η επικοινωνία με τον κόσμο, η ανταλλαγή συναισθημάτων δεν περιγράφεται με τίποτα.. Εύχομαι να κάνω για Πολλά Χρόνια Ραδιόφωνο.


Αν έπρεπε να επιλέξεις ανάμεσα σε τραγούδι και ραδιόφωνο τι θα έλεγες;

Γιατί μου το κάνεις αυτό; Γιατί; Δεν μπορώ να διαλέξω αλήθεια. Είναι σαν να λες σε μια μάνα ξεχώρισε ένα απ'τα παιδιά σου. Όχι δεν μπορώ, αν και το τραγούδι είναι το μεγάλο μου παιδάκι αφού έχει περισσότερα χρόνια που ήρθε στην ζωή μου, το μικρούλι ραδιόφωνο δεν το αφήνω ούτε κι αυτό. Θα επέλεγα και τα δύο.


Το σύνθημα σου στο κοινό που σε ακολουθεί;

Δεν έχω σύνθημα  και με βάζεις σε σκέψεις....Θα τους πω απλά Όχι στην μιζέρια Ναι στην θετική σκέψη. Μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε αλλιώς θα την βάψουμε  ομαδικός.

Κρυστάλλω σε ευχαριστούμε πολύ για την συνέντευξη. Κάθε επιτυχία σου ευχόμαστε.

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου