Η Apple γίνεται πιο «ανεκτική» στις επισκευές μέσω τρίτων


Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για να επιλέξει κάποιος αντί για το επίσημο service μιας εταιρείας, το third-party, αλλά ο κυριότερος είναι η τιμή, η οποία είναι πολύ πιο οικονομική, καθώς τα κομμάτια που χρησιμοποιούνται συνήθως δεν είναι τα επίσημα.

Ωστόσο, οι περισσότερες εταιρείες δεν είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένες με τις επιλογές των χρηστών για επισκευές μέσω τρίτων και συνηθίζουν να προειδοποιούν ότι αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην ισχύει πλέον η εγγύηση.

Η Apple γίνεται κάπως πιο ανεκτική όσον αφορά στους κατόχους iPhone, οι οποίοι επιλέγουν third-party κέντρα για την αλλαγή της οθόνης τους. Στο εξής αυτό δεν θα αποτελεί λόγο για πλήρη ακύρωση της εγγύησης. Πρόκειται για μια νέα απόφαση της Apple, η οποία μέχρι σήμερα ακύρωνε τις εγγυήσεις σε κινητά που είχαν πάει για επισκευή οθόνης και άλλων κομματιών, σε τρίτους.

Σύμφωνα με την νέα πολιτική της εταιρείας, οι κάτοχοι iPhone που έχουν αλλάξει την οθόνη, θα έχουν ακόμη την εγγύηση για επίσημο σέρβις από την Apple, αφού πρώτα ελεγχθεί και επιβεβαιωθεί ότι δεν υπήρξε κάποια παραποίηση ή απάτη, μετά την αλλαγή της οθόνης.

Μετά τον έλεγχο, θα προχωρήσει κανονικά η διαδικασία επισκευής. Ωστόσο, στην περίπτωση που η επισκευή που προηγήθηκε, επηρεάσει την επιτυχία της επίσημης επισκευής από την Apple, οι χρήστες θα κληθούν να πληρώσουν το κόστος.Share on Google Plus

About ermioni drakakaki

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου