Χρυσό βραβείο για τον Αντώνη Δαριβιανάκη από τους Αγίους Δέκα στην «ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2017»


Η μεγαλύτερη Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2017 έχει ήδη ξεκινήσει από τις 27 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι σήμερα 30 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό και στην οποία έχουν την τιμητική τους αρώματα, γεύσεις της ελληνικής γης και εκλεκτά προϊόντα μικρών και μεγάλων παραγωγών.


Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά περισσότεροι από 40.000 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά ένα πραγματικό γευστικό ταξίδι στην πατρίδα μας, όπου θα βρουν σπάνια, εξειδικευμένα προϊόντα μοναδικής ποιότητας και έκαναν τις αγορές τους απευθείας από 300 επιλεγμένους εκθέτες.

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ και το Chef Club Κρήτης συνδιοργανώσαν, για δεύτερη φορά, το «Greek Chef 2017» έναν πανελλήνιο διαγωνισμό μαγειρικής που θα αναδείξει τους επόμενους μεγάλους σεφ της χώρας, ο οποίος απευθύνεται σε επαγγελματίες και σπουδαστές ΣΕΦ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Apopsilive.gr, μεταξύ άλλων, το πρώτο χρυσό βραβείο, στο καλλιτεχνικό σκάλισμα φρούτων και λαχανικών το πήρε ο νεαρός Αντώνης Δαριβιανάκης από τους Αγίους Δέκα κάνοντας υπερήφανους συγγενείς και φίλους. Ο Αντώνης παρά το νεαρό της ηλικίας του, καθώς ετοιμάζεται να πάει φαντάρος, έχει τελειώσει με επιτυχία σχολή για σεφ και εργάζεται για μεγάλα πολυτελή ξενοδοχεία της Κρήτης!

Από εμάς συγχαρητήρια και εις ανώτερα!















About Unknown

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου