Sex με τον Γκαμπριελ


Η συγγραφέας Κάρλι Σκιορτίνο περιγράφει την εμπειρία της στο κρεβάτι με μια αρσενική κούκλα αξίας 5.680 ευρώ

Κοιτάζει στα μάτια τον άνδρα που είναι ξαπλωμένος δίπλα της και βάζει το κεφάλι της στον λαιμό του. Στη συνέχεια, διατρέχει με τα δάχτυλά της τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς του και διστάζει λίγο πάνω από τη γραμμή του εσωρούχου του. 

Η Κάρλι Σκιορτίνο δεν μπορεί να πιστέψει την τύχη της να αγγίζει τόσο ιδανικά ανδρικά χαρακτηριστικά, τα οποία σκέφτεται ότι είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά. Και αυτή είναι η αλήθεια.

Ο Γκάμπριελ είναι μια αρσενική κούκλα του σεξ από σιλικόνη, αξίας 5.680 ευρώ, που η 31χρονη συγγραφέας από τη Νέα Υόρκη είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ που αφορά τις αρσενικές κούκλες του σεξ. 
Επειτα από 20 λεπτά πολύ στενής επαφής με τον Γκάμπριελ η συγγραφέας έδειξε να μην μπορεί να ξεπεράσει την αληθοφάνεια της εμπειρίας.

Η Κάρλι Σκιορτίνο «δοκίμασε» τον Γκάμπριελ και χαρακτήρισε την εμπειρία της «καλή»

«Είναι σχεδόν ανατριχιαστικό. Το πέος του είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να είναι σκληρό στο εσωτερικό με μια μαλακή επικάλυψη. Εχει ακόμα και πραγματικές τρίχες» λέει χαρακτηριστικά.

Συνολικά η εμπειρία ήταν «καλή», όπως υποστηρίζει, αν και διευκρινίζει ότι η εμπειρία απέχει από αυτήν του να κάνεις σεξ με κανονικό άνθρωπο. Ωστόσο θεωρεί ότι αξίζει ως νέα σεξουαλική εμπειρία. 
«Με μια κούκλα μπορείς να μάθεις πώς να κάνεις τη σεξουαλική επαφή να έχει αποτέλεσμα για σένα, δοκιμάζοντας διαφορετικές ταχύτητες και στάσεις. Μπορεί να σε βοηθήσει να κατανοήσεις το σώμα σου και αυτό είναι κάτι που χειραφετεί μια γυναίκα» εξηγεί.

Περισσότερα: Espresso.gr

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου