Έκαναν «άγιο προστάτη» των gays τον Τζορτζ Μαϊκλ

Μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση στην εικόνα του τόσο πρόωρα χαμένου Τζορτζ Μάικλ εμπνεύστηκε ο γνωστός καλλιτέχνης του δρόμου Σκοτ Μαρς, διάσημος για τις τοιχογραφίες celebrities τις οποίες φτιάχνει στο Σίδνεϊ και οι οποίες του έχουν εξασφαλίσει αναγνώριση του ταλέντου του.

Ο Αυστραλός καλλιτέχνης εμπνεύστηκε και δημιούργησε τοιχογραφία στην οποία παρουσιάζει ως «άγιο προστάτη των gays» τον Τζορτζ Μάικλ. Ο Μαρς δημιούργησε το έργο του σε κτίριο όπου ζουν οι μουσικοί Πολ Μακ και Τζόνι Σέιμουρ, οι οποίοι ήταν φίλοι με τον Τζορτζ Μάικλ. Ηταν, μάλιστα, οι δύο καλλιτέχνες που βοήθησαν τον Μαρς.

«Οι τύποι που ζουν σε εκείνο το κτίριο ήταν φίλοι του Τζορτζ Μάικλ. Είχα εδώ και καιρό συζητήσει μαζί τους για να ζωγραφίσω στον τοίχο τους» δήλωσε ο Αυστραλός δημιουργός, σημειώνοντας ότι πολλές φορές οι δύο μουσικοί τού μιλούσαν για τη φιλία τους με τον Μάικλ. Κι ήταν αυτές οι συζητήσεις που τον οδήγησαν να εμπνευστεί τον πρόωρα χαμένο καλλιτέχνη ως άγιο προστάτη των ομοφυλοφίλων.

Νέα δεδομένα

Την ίδια στιγμή, στο Λονδίνο, αντιμέτωπη με νέα δεδομένα φαίνεται ότι έρχεται η αστυνομία, η οποία συνεχίζει να ερευνά τον θάνατο του Τζορτζ Μάικλ, καθώς πληροφορίες θέλουν τους ντετέκτιβ να αναζητούν στοιχεία για αυτοκίνητα τα οποία καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας να σταθμεύουν στο σπίτι του καλλιτέχνη ή κοντά σε αυτό, την παραμονή του θανάτου του. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Μirror», οι κάμερες έχουν καταγράψει τα πρόσωπα ατόμων που επισκέφθηκαν τον 53χρονο την παραμονή των Χριστουγέννων, ωστόσο ερευνάται το ενδεχόμενο να σχετίζονται με τον θάνατό του. Οσο για τον αγαπημένο του Φαντί Φαουάζ, o οποίος βρήκε νεκρό τον Μάικλ, την ημέρα των Χριστουγέννων, φέρεται ότι τηλεφώνησε σοκαρισμένος σε ανιψιό του, στην Αυστραλία, για να του πει τα νέα, κλαίγοντας, «όπως ποτέ δεν έχει κλάψει άλλος άντρας», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο ανιψιός Τζος. 

About katiatser

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου