Σάλος με «ληγμένες» σοκολάτες στην τελετή έναρξης του καρναβαλιού


Έντονο προβληματισμό έχει δημιουργήσει στην Κοινωφελή Επιχείρηση «Καρναβάλι Πάτρας» η υπόθεση με την «πειραγμένη» ημερομηνία λήξης σε σοκολάτες που ρίχτηκαν κατά την Τελετή Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού.

Οι σοκολάτες, παραγωγής πατρινής επιχείρησης, είχαν επάνω κολλημένη ετικέτα στην οποία είχε διορθωθεί η ημερομηνία λήξης με το χέρι. Ετσι, ενώ η έγραφε ότι το προϊόν έπρεπε να κατανωλωθεί μέχρι τον Απρίλιο του 2016, αυτή είχε γίνει Απρίλιος του 2017.

Ομως το πρόβλημα δεν σταματά εδώ, καθώς, όπως αποκάλυψε στο patrastimes.gr ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρηση του Δήμου «Καρναβάλι Πάτρας», Νίκος Χρυσοβιτσάνος, έχει εντοπιστεί και μουχλιασμένη σοκολάτα. Μάλιστα, αναμένεται και έγγραφη αναφορά της γυναίκας που εντόπισε το αλλοιωμένο γλύκισμα και έκανε την καταγγελία.

Από τη μεριά της η πατρινή εταιρεία που έχει κατασκευάσει τις σοκολάτες, υποστηρίζει ότι το προϊόν ήταν κατάλληλο για κατανάλωση, απλά δεν είχε τις ανάλογες αυτοκόλλητες ετικέτες και τοποθέτησε περυσινές, αλλάζοντας με το χέρι την ημερομηνία λήξης.

Οπως είπε ο κ. Χρυσοβιτσάνος, σήμερα θα συζητηθεί το θέμα με τη νομική σύμβουλο της Κοινωφελούς Επιχείρησης, ώστε να αποφασισθεί το επόμενο βήμα και πώς θα κινηθεί η κοινωφελής.

Πηγή: patrastimes,
Πηγή φώτο: tempo24

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου