Βαριά «καμπάνα» στον ΗρακλήΗ ΕΠΟ επέβαλλε την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών


Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλλε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στον Ηρακλή που βρίσκεται στην τελευταία θέση της Super League, λόγω οφειλών στον Νίκο Πουρτουλίδη, αλλά αν τον εξοφλήσει μέχρι την πρώτη Φεβρουαρίου θα επιστραφούν οι τρεις βαθμοί στον «Γηραιό».

Ο Ηρακλής έχει συγκεντρώσει οκτώ βαθμούς έως τώρα στο πρωτάθλημα με τη μία νίκη και τις πέντε ισοπαλίες του σε δεκαπέντε ματς και με αυτήν την ποινή πέφτει στους πέντε.

Η ανακοίνωση:

Σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 2/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής και στη Super League την Τετάρτη 18/1/2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία των τριών (3) εργασίμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή Νικολάου Πουρτουλίδη, από την ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας & Μεταγραφών της ΕΠΟ (Άρθρο 24 παρ. 5), αν η ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι και την Τετάρτη 1/2/2017, οι εν λόγω τρεις (3) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής με νεότερη απόφαση της Super League.

Σημειώνεται επίσης πως οι αγώνες της ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής ορίζονται κανονικά.

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου