Ηράκλειο: Νέο συνθετικό ναρκωτικό στα χέρια της αστυνομίας - Τρεις οι συλλήψεις


Πάνω από 700 γραμμάρια κοκαΐνης, 230 γραμμάρια συνθετικού ναρκωτικού και χασίς θα "έσπρωχναν" στις πιάτσες του Ηρακλείου τρία άτομα τα οποία συνελήφθησαν χθες μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση. Οι δύο Έλληνες...


ηλικίας 39 και 47 ετών και ο 40χρονος Αλβανός συνελήφθησαν στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατόπιν στοχευμένων ενεργειών, χθες (24.01.2017) το πρωί οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες χρησιμοποιούσαν υπαίθριο χώρο σε περιοχή του δήμου Ηρακλείου, για την απόκρυψη ναρκωτικών ουσιών (καβάντζα) και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο συγκεκριμένο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 759 γραμμάρια κοκαΐνης, 230 γραμμάρια συνθετικού ναρκωτικού περιέχον υψηλή περιεκτικότητα ηρωίνης, αμφεταμίνης και έκστασης, για τη σύνθεση του οποίου απεφάνθη η Μονάδα Τοξικολογίας του ΠΑΓΝΗ, 2 ζυγαριές ακριβείας, μικροποσότητα χασίς, 2 δοχεία με υπολείμματα κάνναβης, συσκευασίες για την αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών και ένα μαχαίρι.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στους συλληφθέντες, στις οικίες τους και σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 40χρονου, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: 171 γραμμάρια χασίς, μικροποσότητα κοκαΐνης, 1 ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 2.515 ευρώ ως προερχόμενο από την διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, 100 δολάρια Αμερικής, 6.100 λεκ Αλβανίας, 6 συσκευές κινητής τηλεφωνίας, ως μέσα τέλεσης έκνομων ενεργειών, συσκευασίες για την αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών και άλλο ένα μαχαίρι.

Κατασχέθηκαν 2 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα ως μέσα μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Η δικογραφία διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

About Unknown

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου