Γιώργος Αλκαίος: «Μόνο εγώ ξέρω τι έχω ζήσει μέσα σε αυτά τα χρόνια»


Μέσα από ένα άκρως προσωπικό κείμενο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Facebook, ο Γιώργος Αλκαίος «σπάει» τη σιωπή του και εξομολογείται όλα όσα ήθελε να πει αυτό το διάστημα.


Διαβάστε το συγκλονιστικό κείμενο του τραγουδιστή που αποτελεί μια κατάθεση ψυχής από τον ίδιο:

Έχω να σας μιλήσω πάρα πολύ καιρό (έστω και διαδικτυακά) και παράλληλα έχω πολλά χρόνια να γράψω ένα ευχαριστήριο μήνυμα μιας και δεν είχα την ευκαιρία πιο πριν να το κάνω.

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε τόσα πολλά και σοβαρά προβλήματα, όχι μόνο στην καθημερινότητά μας, όχι μόνο στη χώρα μας αλλά πλέον σε όλο τον κόσμο, που ένα ευχαριστήριο ή ενημερωτικό μήνυμα θα είναι το τελευταίο που θα μας απασχολήσει!

 Αυτό μπορεί να σκεφτεί κάποιος και μπορεί να έχει δίκιο. Από την άλλη όμως, όλοι ζούμε στον δικό μας μικρόκοσμο, παρέα με άλλους, αγαπημένους, συνεργάτες, ανθρώπους με κοινά μονοπάτια, όνειρα, προβληματισμούς και απόψεις. Αυτή είναι η μαγεία της επικοινωνίας και αυτός είναι ο βασικός λόγος αυτού του κειμένου.

Όσοι με παρακολουθείτε εδώ χρόνια, θα έχετε καταλάβει ότι δεν τα πάω και... πάρα πολύ καλά με τα social, που θα μπορούσατε να με χαρακτηρίζατε μέχρι και anti-social (κάποια στιγμή θα εξηγήσω τους λόγους, μιας και είναι μια πολύ μεγάλη συζήτηση, καθώς δεν συμφωνώ με πολλά που βλέπω, την τροπή που παίρνει το διαδίκτυο και βιώνω κι εγώ ως απλός χρήστης).

 Η βασική ερώτηση μέσα σε αυτά τα χρόνια που απαντούσα σε μηνύματά σας (με το δίκιο σας βέβαια), ήταν αν είμαι ο ίδιος (λες και θα μπορούσα να σας το αποδείξω απαντώντας απλά «ναι»), ή αν διαχειρίζομαι ο ίδιος τα προφίλ μου ή γιατί δεν «ανεβάζω» status κ.λπ... Τελικά είναι, τι σου «πηγαίνει» και τι σου ταιριάζει.

 Εμένα ευτυχώς ή δυστυχώς δεν μου πηγαίνει τόσο τελικά. Έτσι αποφάσισα να κάνω το αυτονόητο και να το κάνω πιο εύκολο και για εσάς και για μένα ξεκινώντας να επικοινωνώ μαζί σας πλέον, μέσα από εδώ. Ήταν κάτι που είχα πολύ καιρό στο μυαλό μου και πλέον πιστεύω ότι...

About Unknown

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου