Με «ληγμένα» πτυχία διεκδικούν έργα εκατομμυρίων οι εταιρίες του Καλογρίτσα


Η εταιρεία «Ομάδα Κατασκευών» δεν έχει ενημερότητα πτυχίου από το Νοέμβριο, την  ώρα που περιμένει να υπογράψει έργα 180 εκατ. ευρώ στο Πάτρα-Πύργος – Αμφιβάλλουν παράγοντες της αγοράς εάν η εταιρεία αυτή μπορεί πια να την αποκτήσει

Με «ανώμαλη προσγείωση» στις κατασκευές φλερτάρει πλέον ανοικτά ο όμιλος Καλογρίτσα, μετά το επιχειρηματικό βατερλό του στην προσπάθεια της κυβέρνησης να ελέγξει το τηλεοπτικό τοπίο .
Ο εργολάβος, που τους τελευταίους μήνες τα παίζει όλα και ως μιντιάρχης, κινδυνεύει τώρα να χάσει και τις τρεις δημοπρασίες στα οδικά έργα του Πάτρα-Πύργος, με τις οποίες επιδίωξε να βγει μπροστά στο κατασκευαστικό τοπίο. Η νέα δοκιμασία που κινδυνεύει να τινάξει στον αέρα το πείραμα της κυβέρνησης για διάχυση έργων στις μικρομεσαίες κατασκευαστικές εταιρείες, προέρχεται από την έλλειψη ενημερότητας πτυχίου της θυγατρικής εταιρείας «Ομάδα Κατασκευών» από τις 18 Νοεμβρίου 2016. Η ενημερότητα πτυχίου αποτελεί βασική προϋπόθεση για να συμμετάσχει μια τεχνική εταιρεία σε δημόσια έργα και κατ’ επέκταση να υπογράψει νέες συμβάσεις.
Τα σύννεφα πληθαίνουν από το γεγονός ότι σε ένα μήνα (στις 25 Φεβρουαρίου) θα κληθεί να ανανεώσει την ενημερότητά της και η συγγενής εταιρεία Τοξότης, η οποία σε κοινοπραξία με την Ομάδα Κατασκευών έχουν μειοδοτήσει στις δημοπρασίες του υπουργείου Υποδομών με εκπτώσεις πάνω από 53%.




About Unknown

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου