Πώς είναι η ζωή του άνδρα που έχει πέος 45 εκατοστά


Το όργανο που έχει τη νύχτα το δικό του μαξιλάρι, οι απόπειρες για σεξ που δεν ευοδώθηκαν και τα όνειρα για καριέρα στη ροζ βιομηχανία

Ο 54χρονος Ρομπέρτο Καμπρέρα έχει αναμφίβολα κάτι που πολλοί άνδρες θα ήθελαν- αν και όχι σε τέτοιο μέγεθος. Δεν είναι όμως όσο ευτυχισμένος θα περίμενε κανείς, και πώς μπορεί να είναι αφού το τεράστιο πέος του, με μήκος 45 εκατοστών, είναι εμπόδιο τόσο στη σεξουαλική του δραστηριότητα όσο και γενικά στη ζωή του, αφού δυσκολεύεται στην καθημερινότητά του, στον ύπνο του και στην εργασία του.

Ωστόσο, όπως γράφει η Daily Mail, ο Καμπρέρα απορρίπτει το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για τη μείωση των προσόντων του, ακόμα κι αν η απόφασή του αυτή σημαίνει πως δεν θα μπορέσει ποτέ να κάνει σεξ.

Ο 54χρονος έγινε διάσημος το 2015 όταν κυκλοφόρησε ένα βίντεο που τον έδειχνε να ζυγίζει το μόριό του για να αποδείξει την αυθεντικότητά του. Τα 45 εκατοστά του ανδρισμού του ισοπέδωσαν κάθε άλλο επίσημο ή ανεπίσημο ρεκόρ, αν και ο ίδιος λέει πως το Βιβλίο Γκίνες αρνείται να του αναγνωρίσει αυτή την πρωτιά.

«Είμαι διάσημος επειδή έχω το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο. Νιώθω καλά με το πέος μου, ξέρω πως κανείς δεν έχει προσόντα σαν τα δικά μου» δηλώνει.

Παρά την υπερηφάνειά του για το γιγάντιο όργανό του, πολλοί γιατροί του έχουν συστήσει να υποβληθεί σε επέμβαση για μείωση του πέους του.

«Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις τους γιατρούς να δώσουν ένα φυσιολογικό σχήμα στο πέος σου ώστε να μην σε πονά, να μπορείς να έχεις σεξουαλική ζωή, να κάνεις παιδιά» τον συμβούλευσε ο Δρ Σαλασάρ Γκονζάλες. Αλλά εκείνος δεν το δέχεται, προτιμά να κρατήσει το πέος που έχει που είναι μεγαλύτερο από όλους τους υπόλοιπους.

Εξετάζοντας το τεράστιο πέος οι γιατροί διαπίστωσαν πως το μεγαλύτερο μέρος του είναι μόνο δέρμα. Οι αδένες του έχουν εκτείνονται στα 18 εκατοστά και το υπόλοιπο είναι μόνο δέρμα και αιμοφόρα αγγεία.

Το μέγεθος του μορίου του Καμπρέρα αποδίδεται σε μια πρωτότυπη «άρση βαρών» που έκανε στη εφηβεία του, τεντώνοντάς το τοποθετώντας βάρη.

«Έχει εμμονή με το μέγεθος του πέους του» λέει ο γιατρός Γκονζάλες. «Άρχισε να το μεγαλώνει από την εφηβεία του, δένοντας βάρη γύρω του».

Η κατάσταση δεν είναι βέβαια εύκολη για τον 54χρονο που συχνά αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας λόγω του μεγέθους του πέους του, όπως συχνές ουρολοιμώξεις, ενώ είναι αναγκασμένος να το τυλίγει με επιδέσμους για να μην ξεφλουδίζει. Για προφανείς λόγους δεν μπορεί να κοιμηθεί μπρούμυτα και τοποθετεί το όργανο σε δικό του μαξιλάρι για να μπορέσει να χαλαρώσει και να μην τον ενοχλεί μέσα στη νύχτα. Παράλληλα δεν μπορεί να έχει υγιή σεξουαλική ζωή. «Ορισμένοι με ρωτούν να χρησιμοποιώ προφυλακτικό και απαντώ πως δεν μπορώ. Δεν μπορώ να κάνω σεξ με κανέναν» λέει.

Όταν ζούσε στις ΗΠΑ είχε επιχειρήσει να κάνει σεξ δύο φορές αλλά η πρώτη γυναίκα έφυγε και μόνο στην όψη του ανδρισμού του ενώ με τη δεύτερη αναγκάστηκε να σταματήσει γιατί πονούσε.

Ο ίδιος χαρακτηρίζει το πέος του «αναπηρία» που τον εμποδίζει να εργαστεί, με αποτέλεσμα να επιβιώνει καταφεύγοντας σε τράπεζες τροφίμων και χάρη σε ένα επίδομα της κυβέρνησης που τον έχει αναγνωρίσει ως ανάπηρο.

«Δεν μπορώ να φορέσω φόρμα όπως οι άλλοι εργαζόμενοι, δεν μπορώ να γονατίσω, δεν μπορώ να τρέξω. Πηγαίνω σε δουλειές, μου λένε πως θα επικοινωνήσουν μαζί μου αλλά ποτέ δεν το κάνουν» εξομολογείται.

Πολλοί πιστεύουν πως το γιγάντιο πέος του είναι ψεύτικο. «Όταν με ρωτούν αν είναι αληθινό τους λέω, θέλετε να το δείτε;» αποκαλύπτει.

Οι γιατροί πιστεύουν πως ίσως υπάρχει και κάποια νευρολογικής φύσεως εξήγηση για τη μανία του με το μεγάλο πέος και ο Δρ Γκονζάλες λέει πως το εγκεφαλογράφημα κατέγραψε κάποια ευρήματα στον δεξιό κροταφικό λοβό του.

Το παρελθόν του κρύβει και μια σκοτεινή πλευρά καθώς όσο ζούσε στις ΗΠΑ είχε κατηγορηθεί για άσεμνες πράξεις, όπως επίδειξη των προσόντων του σε δύο ανήλικα κορίτσια. Αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις ΗΠΑ το 2001 αλλά τώρα θέλει να επιστρέψει, ελπίζοντας το άστρο του να λάμψει στη ροζ βιομηχανία.

«Είμαι χαρούμενος με το πέος μου και θα ήθελα να επιστρέψω στην Αμερική και να ζήσω εκεί το υπόλοιπο της ζωής μου. Δεν νιώθω θλίψη επειδή ξέρω πως στις ΗΠΑ υπάρχουν πολλές γυναίκες, κάποια θα είναι στα μέτρα μου. Θα ήθελα να γίνω πορνοστάρ και νομίζω πως θα βγάλω πολλά λεφτά στον τομέα αυτό. Άλλωστε εκεί οι άνθρωποι είναι πιο ανοιχτόμυαλοι, δεν τους νοιάζει τι έχω στο παντελόνι μου» καταλήγει.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η κατάσταση του Καμπρέρα έχει εξήγηση: Με τα βάρη που έβαζε στο πέος του όταν ήταν έφηβος, του άσκησε μεγάλη πίεση και προκάλεσε μικρές ρωγμές στον ιστό. Το σώμα έχει την τάση να επουλώνει τις ρωγμές αυτές με αποτέλεσμα να κύτταρα να αναπτύσσονται και το πέος να μεγαλώνει τόσο σε μήκος όσο και σε διάμετρο.
Πηγή: Newsbeast

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου