Μια 24χρονη φοιτήτρια οδοντιατρικής από τη Γαλλία είναι η νέα Μις Υφηλιος


Η Iris Mittenaere, η οποία ετοιμάζεται να πάρει πτυχίο στην οδοντιατρική χειρουργική, κέρδισε τον τίτλο στη 65η έκδοση του ετήσιου διαγωνισμού έχοντας ήδη στεφθεί «Μις Γαλλία» στη χώρα της.


«Ήμουν πολύ έκπληκτη που κέρδισα, νιώθω ευλογημένη», δήλωσε η Mittenaere, η οποία στην ιστοσελίδα της Μις Υφήλιος αναφέρει μεταξύ άλλων πως αν κέρδιζε θα χρησιμοποιούσε τον τίτλο της για να υποστηρίξει την οδοντιατρική και τη στοματική υγιεινή. Ανέφερε επίσης πως θέλει να προωθήσει την εκπαίδευση για γυναίκες και παιδιά σε όλο τον κόσμο.


«Ο τίτλος Μις Υφήλιος ήταν ένα όνειρο, κάθε κορίτσι θέλει να είναι Miss Universe ... όλα είναι καταπληκτικά», πρόσθεσε ενθουσιασμένη στους δημοσιογράφους μετά την τελετή.


Στην τελευταία ερώτηση που έγινε από τους κριτές στις τρεις κορυφαίους φιναλίστ, η Iris κλήθηκε να αναφέρει μια αποτυχία στη ζωή της και να εξηγήσει το μάθημα που πήρε. «Έχω αποτύχει πολλές φορές στη ζωή μου», είπε αμέσως «Όταν αποτυγχάνει κανείς, θα πρέπει να προσπαθεί και να συνεχίζει... Έχω αποτύχει στο παρελθόν, αλλά για μένα αυτό είναι η μεγάλη πρώτη ευκαιρία», πρόσθεσε.

86 ήταν φέτος οι γυναίκες που διεκδίκησαν τον τίτλο από διάφορες χώρες. Τις άλλες δύο θέσεις της κορυφαίας τριάδας κατάλαβαν οι «Μις Αϊτή» και «Μις Κολομβία».


Αυτή ήταν η τρίτη φορά που οι Φιλιππίνες φιλοξένησαν το θεσμό Μις Υφήλιος ενώ ο μεγιστάνας της χώρας Luis Singson, πλήρωσε 13 εκατομμύρια δολάρια ως χορηγός της συμφωνίας για να φιλοξενηθεί στη Μανίλα ο τελικός.Σύμφωνα με τους διοργανωτές, ο φετινός διαγωνισμός επικεντρώθηκε στη διαφορετικότητα και στις δυσκολίες της καθημερινότητας για τις γυναίκες.

About Unknown

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου