Είναι 15 ετών, υπέρβαρη και υπέροχη μπαλαρίνα


Η ίδια προπονείται και χορεύει τουλάχιστον 4 ημέρες την εβδομάδα και αποδεικνύει περίτρανα ότι η αφοσίωση, η επιμονή και η θέληση μπορούν να ξεπεράσουν τα πάντα

Θεωρείτε ότι πρέπει να είναι κάποιος αρκετά αδύνατος για να ασχοληθεί με το μπαλέτο; Ή ότι πρέπει να έχει ένα συγκεκριμένο σωματότυπο για να ακολουθήσει τα όνειρα του πάνω στο χορό;

Αν ναι, τότε κάνετε λάθος, καθώς ένα 15χρονο κορίτσι με παραπανίσια κιλά έρχεται να καταρρίψει τα παραπάνω και να ενισχύσει την άποψη που λέει ότι όταν θες κάτι πολύ, τότε αυτό γίνεται.

Η μπαλαρίνα Lizzy Howell, είναι το 15χρονο κορίτσι που καταπολεμά τα στερεότυπα με το χορό. Η Lizzy από το Delaware των ΗΠΑ ασχολείται ήδη 10 χρόνια με το χορό, και έχει γίνει πηγή έμπνευσης για χιλιάδες κοπέλες, έπειτα από ένα βίντεο της που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο και έγινε viral.

Εκτός από το μπαλέτο, η Lizzy μαθαίνει και κλακέτες, ενώ ασχολείται και με τη jazz.  Η ίδια προπονείται και χορεύει τουλάχιστον 4 ημέρες την εβδομάδα και αποδεικνύει περίτρανα ότι η αφοσίωση, η επιμονή και η θέληση μπορούν να ξεπεράσουν τα πάντα.

Η 15χρονη υπογραμμίζει ότι ο χορός τη βοηθά στη διαχείριση του άγχους που της προκαλεί ένας ψευδοόγκος στον εγκέφαλο της (μια κατάσταση που προκαλεί περίσσεια υγρού γύρω από τον εγκέφαλο). Έχει επίσης γίνει επίσημη πρεσβευτής του Dancing for You, μιας εκστρατείας ευαισθητοποίησης. 


Πηγή: Protothema.gr


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου