Παρέμβαση Λευκού Οίκου για όσα λέγονται για τον 10χρονο Μπάρον Τραμπ


Πριν από δύο μέρες, η Katie Rich σεναριογράφος της εκπομπής Saturday Night Live απομακρύνθηκε από την εκπομπή εξαιτίας ενός tweet στο οποίο αναφερόταν στον δεκάχρονο γιο του νέου προέδρου των ΗΠΑ.


 Το κάπως μπερδεμένο tweet που ανέφερε πως ο Μπάρον είναι ο "this country's first homeschool shooter," έθιγε το θέμα της οπλοφορίας, το γεγονός πως ο Μπάρον κάνει κατ' οίκον εκπαίδευση και προφανώς αναφερόταν και στα περιστατικά ένοπλης βίας στα σχολεία.

 Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο γιος του Ντόναλντ και της Μελάνια δέχτηκε αιχμηρά σχόλια καθώς τους τελευταίους μήνες έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετά δημοσιεύματα που μεταξύ άλλων σχολιάζουν τη στάση στις δημόσιες εμφανίσεις Με παρέμβασή του σήμερα ο Λευκός Οίκος ζητά να σταματήσουν οι αναφορές στον Μπάρον, αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά του προέδρου. 

Ωστόσο τα ξένα μίντια εκτιμούν πως αυτή η ανακοίνωση γίνεται με αφορμή κυρίως τα όσα γράφονται για τον ανήλικο γιο του προέδρου και όχι τα τέσσερα ενήλικα παιδιά του που άλλωστε έχουν ήδη εμπλακεί με τη στάση τους στην πολιτική δραστηριότητα του πατέρα τους. 

«Είναι μια μακρά παράδοση που θέλει για τα παιδιά των Προέδρων να παρέχεται η δυνατότητα να μεγαλώνουν εκτός πολιτικού προσκηνίου. Ο Λευκός Οίκος αναμένει αυτή η παράδοση να συνεχιστεί πλήρως. Εκτιμούμε τη συνεργασία σας σε αυτό το θέμα», αναφέρει η ανακοίνωση που εστάλη σε όλα Μέσα. 
πηγή

About Unknown

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου