
Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 γιορτάζει ο Πολιούχος της κωμόπολης της Κισάμου Άγιος Σπυρίδωνας.
Όλα τα σχολεία του ενιαίου Δήμου Κισάμου θα παραμείνουν κλειστά. Η ημέρα αυτή αποτελεί και επίσημα εορτασμό τοπικής θρησκευτικής εορτής.
Αντιπροσωπείες μαθητών από κάθε σχολείο της έδρας του Δήμου με συνοδεία εκπαιδευτικών (αφορά μόνο τα σχολεία της κωμόπολης της Κισάμου και όχι τα περιφερειακά σχολεία) παρακαλούνται να παραστούν την ανωτέρω ημερομηνία και ώρα πρωινή στην Θεία Λειτουργία στον Άγιο Σπυρίδωνα και στη συνέχεια στην περιφορά της Ιερής Εικόνας στο κέντρο της Κισσάμου, συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου μας και των πιστών της περιοχής.
Επίσης, γίνεται μνεία ότι επίσημη αργία είναι η έκαστη 12η Δεκεμβρίου έκαστου έτους σύμφωνα με το Φ.Ε.Κ. και καμία άλλη τοπική εορτή, προς γνώση και συμμόρφωση των Διευθυντών – Διευθυντριών και Προϊσταμένων όλων των σχολείων του Δήμου.
Πηγή: Zarpanews.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου