
Η Μενεγάκη αποκάλυψε πώς έγινε η επανασύνδεση με Κωστόπουλο: «Εγώ σου έστειλα μήνυμα πρώτη, όταν σε είδα να καταρρέεις»
Ημέρα αποκαλύψεων για την εκπομπή Ελένη η σημερινή. Η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να φέρει τον Πέτρο Κωστόπουλο στην εκπομπή και να πουν αλήθειες. Η παρουσιάστρια μπορεί να μην ήθελε να λύσουν όλες τους τις διαφορές δημόσια σίγουρα όμως δεν ήθελε να «κρυφτούν πίσω από το δάχτυλό τους».
Τη στιγμή που ο Πέτρος Κωστόπουλος ισχυρίστηκε ότι πήρε την παρουσιάστρια τηλέφωνο για να μιλήσουν εκείνη πήρε το λόγο και του είπε: «Εγώ σου έστειλα μήνυμα πρώτη, όχι εσύ, όταν σε είδα να καταρρέεις… όταν σε είδα να παραδέχεσαι… Που μπορεί να είχα θυμώσει μαζί σου πάρα πολύ, άλλο κομμάτι αυτό, αλλά όταν βλέπεις τον άλλον να καταρρέει και να λέει αυτά που είπες εσύ… εγώ λοιπόν σου έστειλα μήνυμα και σου είπα αυτό που αισθανόμουν».
Στη συνέχεια επίσης η ωραία Ελένη αναφέρθηκε και στην περίοδο του χωρισμού της με τον πρώην σύζυγό της λέγοντας στον πρώην εκδότη ότι την πείραξε που έλεγε δημόσια πως φίλος του είναι ο Γιάννης Λάτσιος.
Δείτε τα αποκαλυπτικά βίντεο:
Πηγή: Πρώτο θέμα
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου