Σε έκτακτο μίτινγκ Κόντε-Αμπράμοβιτς



Η ήττα της Τσέλσι από την Λίβερπουλ έκανε έξαλλο τον Ρώσο ιδιοκτήτη των «Μπλε»



Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς ήθελε να γιορτάσει πανηγυρικά το 250ο παιχνίδι της Τσέλσι ως ιδιοκτήτης της ομάδας, όμως υπολόγιζε χωρίς τον Κλοπ… Η εντός έδρας ήττα από την Λίβερπουλ και οι πέντε βαθμοί που την χωρίζουν από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Μάντσεστερ Σίτι έκαναν έξω φρενών τον Ρώσω πολυεκατομμυριούχο.

Σύμφωνα με την Starsport, ο Αντόνιο Κόντε κλήθηκε εσπευσμένα σε συνάντηση με τον Αμπράμοβιτς λίγες ώρες μετά την αναμέτρηση με τους «κόκκινους». Πηγή εντός της ομάδας αναφέρει πως: «Δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από την απόδοση του Κόντε, αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς», ενώ είναι χαρακτηριστικό πως οι δύο άνδρες τα έλεγαν τουλάχιστον μέχρι τη 1 τα ξημερώματα .

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως κατά την διάρκεια της σύσκεψης ο ιδιοκτήτης των «Μπλε» ρώτησε τον Ιταλό τεχνικό γιατί ενώ η ομάδα βρισκόταν πίσω στο σκορ από το 36ο λεπτό, εκείνος αποφάσισε να κάνει την πρώτη αλλαγή στο 84’. Λέγεται επίσης πως ο Αμπράμοβιτς ψάχνει τον λόγο για τον οποίο ο Κόντε επέλεξε στην βασική ενδεκάδα τους Φάμπρεγας, Μόζες και Πέδρο, αφήνοντας στον πάγκο τον νεοαποκτηθέντα –έναντι περίπου 40 εκατ. ευρώ- Μπατσουαγί.

Από την μεριά του ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ιταλίας είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος εξαιτίας των πολλών χαμένων μεταγραφικών στόχων (Κουλιμπαλί, Ρομανιόλι, Λουκάκου, Αλβάρο), ενώ φοβάται ότι το τωρινό ρόστερ δεν είναι ιδιαίτερα δυνατό ώστε να διεκδικήσει τον τίτλο.

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου