Τα συγχαρητήρια και οι παρατηρήσεις του Στραματσόνι



Κοιτάνε μπροστά στο «τριφύλλι»



Για τα όσα έγιναν στην έδρα της Θέλτα μίλησε για αρκετή ώρα στους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Αντρέα Στραματσόνι με την επιστροφή της ομάδας στο Κορωπί.

Ο Ιταλός τεχνικός αφού υποστήριξε ότι οι «πράσινοι» άξιζαν βάσει της εικόνας του τη νίκη, τους έδωσε συγχαρητήρια για το γεγονός ότι είχαν άγνοια κινδύνου και ταυτόχρονα «έβγαλαν» στο χορτάρι πράγματα τα οποία δούλεψαν στις προηγούμενες προπονήσεις. Η πιο ουσιαστική παρατήρηση του Στραματσόνι είχε να κάνει με τα τελειώματα των φάσεων, ενώ κλείνοντας χαρακτήρισε το προσεχές ματς απέναντι στον Αστέρα για το πρωτάθλημα «κλειδί» ενόψει της συνέχειας.

«Κάναμε αρκετά καλά πράγματα στο ματς με τη Θέλτα και είναι μία πραγματικότητα ότι παρουσιάσαμε σημαντική βελτίωση στο παιχνίδι μας και αξίζαμε να νικήσουμε. Μου άρεσε η νοοτροπία της ομάδας μας, ήμασταν πάρα πολύ επιθετικοί, πιέσαμε ψηλά τον αντίπαλό μας και δεν φοβηθήκαμε. Μου άρεσαν επίσης οι συνεργασίες μεταξύ των δύο επιθετικών μας, του Μπεργκ και του Ιμπάρμπο, κάτι που είχαμε δουλέψει αρκετά αυτές τις ημέρες. Η επιθετικότητα στα μαρκαρίσματα που έδειξαν οι τρεις κεντρικοί μας αμυντικοί, ακόμη και έξω από τη γραμμή της περιοχής μας, ήταν επίσης σε πολύ καλό επίπεδο και είμαι ικανοποιημένος. Οπως και για το γεγονός ότι ο Ζέκα και ο Βιγιαφάνιες υποστήριξαν την επιθετική μας γραμμή, με τον τρόπο που είχαμε σχεδιάσει.

Γενικά είχαμε συνοχή ως ομάδα παρότι παίξαμε επιθετικά και αυτό ήταν πολύ θετικό, άλλωστε δεχτήκαμε την πρώτη ευκαιρία στην περιοχή μας στο 85’ απέναντι σε μία ομάδα όπως η Θέλτα, μέσα στην Ισπανία.

Δεν χάσαμε την ισορροπία μας, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να βελτιώσουμε τα τελειώματά μας στο επιθετικό τρίτο. Πρέπει να τελειώνουμε τα ματς και να κάνουμε συχνότερα γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργούμε. Είναι θετικό ότι φτιάχνουμε φάσεις αλλά πρέπει και να σκοράρουμε. Στο πρώτο γκολ της Θέλτα είχαμε τη δυνατότητα να αντιδράσουμε διαφορετικά ως αμυντική γραμμή.

Οι Σάμπα, Κουλιμπαλί και Μολέδο θα μπορούσαν να είχαν καλύτερες τοποθετήσεις για να βγάζαμε οφ σάιντ τον επιθετικό των Ισπανών, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί από τη στιγμή που δεν τα παιδιά αυτά δεν έχουν παίξει μαζί επαρκές διάστημα.

Τώρα έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα, με ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή μας μέχρι το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης που είναι κλειδί για τη συνέχεια. Πρέπει να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να το αντιμετωπίσουμε με τη μέγιστη σοβαρότητα για να κατακτήσουμε τη νίκη».


Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου