Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονης από συμμαθήτριες της


Σοκάρουν οι εικόνες από τον τρομακτικό ξυλοδαρμό μιας 15χρονης από συμμορία έφηβων κοριτσιών που της έστησαν ενέδρα και ανέβασαν το σοκαριστικό βίντεο στο ίντερνετ.

Η 15χρονη Michelle έζησε εφιαλτικές στιγμές το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο νότιο Λονδίνο. Η θεία της είπε ότι ήταν με μια φίλη όταν πέρασαν τα κορίτσια και είπαν πως ήθελαν να της μιλήσουν. "Την παρέσυραν και της επιτέθηκαν επειδή ήθελαν να παλέψει με μια άλλη κοπέλα που ήταν μαζί τους. Αρνήθηκε όμως και τότε τη χτύπησαν".

"Τη χτυπούσαν στο κεφάλι και βιντεοσκοπούσαν την επίθεση. Η Michelle έχει σοκαριστεί. Φοβάται να βγει έξω και δεν θέλουμε να την αφήνουμε να βγαίνει. Όποτε βλέπω το βίντεο νιώθω θυμό και αηδία. Θέλουμε να απονεμηθεί δικαιοσύνη. Δεν μπορούσα να δω το βίντεο. Δεν μπορούσα να ακούσω τις κραυγές της κόρης μου και τα χτυπήματα. Η επίθεση κράτησε λίγα λεπτά αλλά η Michelle αισθανόταν πως δεν τελείωνε", δήλωσε η μητέρα της ανήλικης.


Εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας δήλωσε πως ερευνάται η επίθεση που δέχτηκε η Michelle από 5 έφηβες στο Stockwell.

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου