Γιατί ο Βάρντι απέρριψε την Άρσεναλ



Ο 29χρονος διεθνής έσπασε τη σιωπή του



Το μεγάλο σήριαλ στις αρχές του φετινού καλοκαιριού ήταν η διαφαινόμενη μεταγραφή του Τζέιμι Βάρντι από τη Λέστερ στην Άρσεναλ. Ο Άγγλος φορ βρισκόταν μια ανάσα από το να υπογράψει στους «κανονιέρηδες», αλλά προτίμησε να μείνει πιστός στην πρωταθλήτρια Αγγλίας, εκτιμώντας όσα του πρόσφερε.

Ο 29χρονος διεθνής έσπασε τη σιωπή του, αποκαλύπτοντας ότι ούτε ο Αρσέν Βενγκέρ ούτε κάποιος άλλος από την Άρσεναλ ήρθαν σε άμεση επαφή μαζί του και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους απέρριψε τους Λονδρέζους.

«Πάντοτε έλεγα ότι οι δεσμοί στη Λέστερ είναι απίστευτοι. Προσωπικά νιώθω ότι έχω πολλούς ανοιχτούς λογαριασμούς ακόμα εδώ. Δεν ήταν δύσκολη απόφαση, ήταν πολύ εύκολο, εδώ είναι το μέρος που θέλω να μείνω. Ήμουν με την εθνική Αγγλίας. Όχι (σ.σ. δε μίλησα με την Άρσεναλ)», τόνισε ο Βάρντι, ο οποίος αναφέρθηκε και στον συμπαίκτη του Ριγιάντ Μαχρέζ, για τον οποίο ακούστηκαν φήμες ότι αποχωρεί: «Πιστεύω όλοι στην ομάδα θα ήθελαν να μείνει μαζί μας. Αλλά αυτό δεν αφορά εμάς, είναι μεταξύ του Ριγιάντ και της ομάδας».


Πηγή sport-fm.gr


About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου