Οριστικά άδεια η Θύρα 8 στην ΤούμπαΜόνο 150 οπαδοί του Άγιαξ θα βρεθούν στη ΘεσσαλονίκηΟ Άγιαξ δεν δέχθηκε οι οπαδοί του να φιλοξενηθούν σε άλλη θύρα με μικρότερη χωρητικότητα. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δείχνουν μεγάλη διάθεση να σταθούν στο πλευρό της ομάδας στον επαναληπτικό της Τούμπας με τον Άγιαξ. Ωστόσο ένας μεγάλος αριθμός θέσεων θα χαθεί.

Ο Άγιαξ ενημέρωσε πως από τα περίπου 4000 εισιτήρια που του έχουν διατεθεί για να τα δώσει στους οπαδούς του, θα χρησιμοποιήσει λιγοστά. Μόνο 150!

Οι υπεύθυνοι του «Δικεφάλου του Βορρά» όταν το έμαθαν ζήτησαν από τους διοικούντες την ολλανδική ομάδα να μεταφερθούν σε άλλη θύρα, μικρότερης χωρητικότητας έτσι ώστε να μην «χαθούν» τόσες θέσεις, επισημαίνοντάς τους την μεγάλη ζήτηση που έχουν τα εισιτήρια του αγώνα.

Ωστόσο οι συζητήσεις που έγιναν μεταξύ των δύο πλευρών δεν είχαν αποτέλεσμα. Από τον Άγιαξ αρνήθηκαν, κάτι που σημαίνει ότι στη Θύρα 8, η οποία είναι χωρητικότητας περίπου 4000 θεατών θα χρησιμοποιηθεί από τους 150 οπαδούς της ολλανδικής ομάδας.

Το γεγονός αυτό δυσαρέστησε αρκετά τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, η οποία μπορεί να ήθελε να εξυπηρετήσει όσους περισσότερους οπαδούς της ομάδας μπορούσε αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Πηγή sport-fm.gr
Share on Google Plus

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου